• Πολιτική

    Σαββατοκύριακο στις φυλακές περνά ο Δημήτρης Ρίζος – Η απίστευτη αιτία


    Ο Δημήτρης Ρίζος παραμένει έγκλειστος στις φυλακές τη Κω για δύο ημέρες παραπάνω από ό,τι προβλεπόταν. Ο γνωστός δημοσιογράφος έπεσε «θύμα» της γραφειοκρατίας και της «ραστώνης» του Δημοσίου που, ως είθισται, παύει να λειτουργεί από το μεσημέρι της Παρασκευής και μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

    Το έγγραφο για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Ρίζου εστάλη από την εισαγγελία Αθηνών στις Φυλακές της Κω. Ωστόσο η γραμματεία των φυλακών ήταν κλειστή και από την άλλη, απουσίαζε και ο διευθυντής, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του και να ανακτήσει την ελευθερία του ο γνωστός δημοσιογράφος.

    Ως εκ τούτου, ο Δημήτρης Ρίζος περνά το διήμερό του στις φυλακές της Κω και εφόσον τη Δευτέρα ανοίξει η γραμματεία και επιστρέψει στο πόστο του ο διευθυντής, θα αφεθεί ελεύθερος να επιστρέψει στην πρωτεύουσα.

    Απίστευτο κι όμως… ελληνικό!

    Υπενθυμίζεται ότι πέντε ανεκτέλεστες δικαστικές αποφάσεις που τον καταδίκαζαν σε ποινή φυλάκισης 3, 5 ετών για χρέη προς το ελληνικό Δημόσιο αλλά και για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών ύψους περίπου 38.000 ευρώ, οδήγησαν τον άλλοτε εκδότη Δημήτρη Ρίζο στις φυλακές της Κω.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: O Αρκάς «ξαναχτυπά» με καυστικό σκίτσο-σχόλιο με φόντο την ελληνική σημαία (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι επιτέθηκαν και έριξαν στον Θερμαϊκό δύο άτομα που συμμετείχαν στο Gay Pride

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέγκυ και Δημήτρης Ρίζος: Εκείνη στο Λονδίνο και στις πισίνες της και εκείνος στη φυλακή της Κω για… 15.000!



    ΣΧΟΛΙΑ