• Πολιτική

    Σαργκάνη, Λεμονή και Φασούλα «πολιορκεί» το ΠΑΣΟΚ

    • Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου
    Παναγιώτης Φασούλας- Τάκης Λεμονής- Νίκος Σαργκάνης

    Παναγιώτης Φασούλας- Τάκης Λεμονής- Νίκος Σαργκάνης


    Έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο μεγάλο λιμάνι, επιδιώκει ο Νίκος Ανδρουλάκης προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

    Ενόψει της συμπλήρωσης των ψηφοδελτίων του κόμματος, σύμφωνα με πληροφορίες οι “σκάουτερ” της Χαρ. Τρικούπη έκρουσαν την πόρτα και του Τάκη Λεμονή. Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον Πειραιά δεν ήταν αρνητικός αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμη.

    Το θέμα όμως περιπλέκεται με τη περιφέρεια που θα κατέβει, καθώς στην Α΄ Περιφέρεια προηγείται ο Παναγιώτης Φασούλας ο οποίος και αυτός δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το εάν θα ξανακάνει το βήμα στη αρένα της πολιτικής. Ο Πειραιάς πάντως είναι μια από τις βασικές αιτίες πονοκεφάλου στο ΠΑΣΟΚ αφενός γιατί δεν κατάφεραν να εκλέξουν βουλευτή αφετέρου διότι ήταν ένα από τα πολιτικά κάστρα του κόμματος που έπεσε .

    Στη Β΄ Πειραιά δυναμική παρουσία καταγράφει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, γιος του πρώην υπουργού Γιάννη Διαμαντίδη. Μάλιστα ακόμη μιλάνε για τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα  για την ονομαστική του εορτή . Στο μεταξύ ο κ. Ανδρουλάκης  επιχειρεί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να σκοράρει και στον Νότιο τομέα με τη πρόταση που έγινε στον Νίκο Σαργκάνη.

    Ούτε και από εκεί όμως έχει υπάρξει μέχρι τώρα οριστική απάντηση. Απεναντίας, σε αναζήτηση περιφέρειας για την πρώην παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα, βρίσκονται οι εκλογολόγοι του κόμματος.

    Τέλος ναυάγιο είχαμε στις συνομιλίες με την ηθοποιό Γωγώ Μπρέμπου που δεν υπέκυψε στις σειρήνες της πολιτικής. Όσο για εκείνο το πυροτέχνημα που είχε σκάσει με τον Ερρίκο Πετιλόν .. όνειρο ήταν …

    Διαβάστε επίσης

    Προβάδισμα 8 μονάδων για τη ΝΔ δίνει η Marc

    Γιάννης Οικονόμου: Οι εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον της Ελλάδας για δεκαετίες

    Στη Βουλή το νομοσχέδιο για υποκλοπές και παράνομα λογισμικά – Τι προβλέπει



    ΣΧΟΛΙΑ