Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Αίτηση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ζητώντας την «πλήρη διερεύνηση της παγίδευσής του με το κατασκοπευτικό λογισμικό Predator».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Σαμαράς έχει επανειλημμένα ζητήσει δημόσια από την κυβέρνηση απαντήσεις για την υπόθεση, χωρίς, όπως υποστηρίζει, να έχει υπάρξει μέχρι σήμερα ανταπόκριση.

1

Ερωτηθείς για την κίνηση του πρώην πρωθυπουργού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης δήλωσε ότι δεν γνωρίζει να έχει υπάρξει σχετική επικοινωνία του κ. Σαμαρά με την κυβέρνηση.

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι η υπόθεση των παρακολουθήσεων άρχισε να απασχολεί τη δημόσια συζήτηση το 2022, τόσο ως προς τις παραιτήσεις που είχαν ακολουθήσει όσο και ως προς τη νόμιμη επισύνδεση του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Στη συνέχεια, το 2023, ο κ. Σαμαράς ήταν και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης 

Παπαθανάσης: €140 εκατ. για νέες δράσεις επιχειρηματικότητας στις Ηπειρωτικές Περιοχές Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Τουρκία: Πάνω από 100 συλλήψεις σε διαδήλωση κατά του ΝΑΤΟ πριν από τη Σύνοδο της Άγκυρας

Σοφία Ζαχαράκη: Τα πανεπιστήμια ως στρατηγικοί εταίροι στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας