ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Opinion Poll: Απώλειες 1,5 μονάδας σε σχέση με τον Μάρτιο για τη ΝΔ στο 31,2% – Αύξηση τους «άλλου κόμματος» στο 12,6%
«Ο κ. Κασσελάκης σε πρωινή ραδιοφωνική του συνέντευξη, αναγνώρισε ότι είναι καλό που υπάρχει η επιστολική ψήφος για τις ευρωεκλογές, αλλά τον ενοχλεί που δεν υπάρχει και για τις εθνικές εκλογές», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.
«Σε περίπτωση που το έχει ξεχάσει ή δεν το γνωρίζει, να τον ενημερώσουμε ότι το κόμμα του επί δικής του προεδρίας καταψήφισε την επιστολική ψήφο για τις ευρωεκλογές και επιτέθηκε δριμύτατα στην κυβέρνηση, δυναμιτίζοντας την προσπάθειά της να συμπεριλάβει στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο άρθρο προκειμένου να ισχύσει η επιστολική ψήφος και στις εθνικές εκλογές για τους κατοίκους του εξωτερικού.
Την ίδια ημέρα, το κόμμα του χαρακτηρίζει ανεπαρκή τον νόμο βάσει του οποίου ασκήθηκε σήμερα ποινική δίωξη στους Σπαρτιάτες. Έναν νόμο που επίσης καταψήφισε το κόμμα του, ενώ ο ίδιος το καλοκαίρι δήλωνε για τους Σπαρτιάτες:
‘Στο τέλος της ημέρας έχουν εκλεγεί από τον ελληνικό λαό και εκείνοι. Κάτι εκπροσωπούν…’.», αναφέρει ο κ. Ρωμανός.
«Δεν ξέρουμε αν στον ΣΥΡΙΖΑ υπερισχύει η υποκρισία ή η άγνοια, αλλά αυτή η συνύπαρξη σε συνδυασμό με την αλαζονεία, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, είναι πρωτοφανής και επικίνδυνη», καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Διπλωματικές πηγές: Στο πλαίσιο διατήρησης του θετικού κλίματος η συνάντηση Γεραπερίτη – Φιντάν
Πατέλης: Υγιές το τραπεζικό σύστημα, γίνεται προσπάθεια να μειωθούν οι χρεώσεις στα POS
Παραδικαστικό: Εκδόθηκε στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Aνάλυση στοιχείων ISW: Οι Ρώσοι έχασαν έδαφος στην Ουκρανία τον Απρίλιο
- Καρφιά Ανδρουλάκη: Τον Καστανίδη τον διέγραψαν Ανδρέας και Σημίτης – «Δεν ντρέπεσαι;» η απάντηση του πρώην υπουργού
- Κατάρ: Παρατείνει την κατάσταση «ανωτέρας βίας» στις προμήθειες LNG έως τα μέσα Ιουνίου
- Θρίλερ στα ανοιχτά του Πράσινου Ακρωτηρίου: Κρουαζιερόπλοιο με 149 επιβαίνοντες σε καραντίνα για σπάνιο θανατηφόρο ιό – 3 νεκροί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.