• Top Stories

    Ραχήλ: «Ανιστόρητο ανδρείκελο ο Τσίπρας». Ποια μιλάει;

    • NewsRoom


    Μετά την εμφάνιση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναμενόμενο ήταν το «χτύπημα» της Ραχήλ Μακρή. Η τελευταία, λοιπόν, για μια ακόμα φορά επέλεξε να χρησιμοποιήσει φράση της τέως Προέδρου της Βουλής, με στόχο τον Αλέξη Τσίπρα, βάζοντας φυσικά και μια δική της πινελιά.

    enstaseis-raxil-gia-upopsifiotita-paulopoulou.w_hr

    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μόλις πριν λίγες μέρες χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ως «ανδρείκελο». Ενώ η Ραχήλ Μακρή έθεσε στον στόχο της τον Πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντας τον ως «ανιστόρητο ανδρείκελο» στο profile της στο Facebook:

    raxhl (1)

     

    Είπε ο γάιδαρος δηλαδή τον πετεινό κεφάλα. 

    Η κυρία Μακρή είναι από τα πολιτικά πρόσωπα για τα οποία εύκολα μπορείς να πεις πως δεν θυμούνται την πολιτική τους δράση ή τις δηλώσεις τους.

    Συγκεκριμένα η Ραχήλ Μακρή, δεν θυμάται ότι όταν πολιτευόταν με τους ΑΝΕΛ εξαπέλυε σε μεγάλη συχνότητα τα βέλη της προς το ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι τουλάχιστον τη συνάντηση της στα «κάγκελα» της ΕΡΤ με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

    Δεν θυμάται την οπισθοδρόμηση που προωθούσε για επιστροφή από το ΕΥΡΩ στη Δραχμή. Και προφανώς, είχε δικαίωμα να πει την άποψη της πάνω σε ένα τέτοιο θέμα. Αλλά, πραγματικά χωρίς επιχειρήματα και στερεό πολιτικό ύφος δύναται κάποιος να υποστηρίζει ό,τι θέλει, δημιουργώντας αναταραχές και φόβο στους απλούς ανθρώπους;

    Επιπλέον, η κυρία Μακρή, δεν θυμόταν πόση κριτική είχε ασκήσει για την δράση του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια; Γιατί, αναρωτιέται κανείς, ότι όταν εισχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι δυνατόν να μην παρατήρησε ότι αποτελούντο από το μισό ΠΑΣΟΚ- το οποίο είχε εισχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζοντας έτσι την κοινοβουλευτική του επιβίωση(!).

    Ραχήλ Μακρή-Αλέξης Τσίπρας
    Ραχήλ Μακρή-Αλέξης Τσίπρας

    Η κυρία Μακρή δεν θυμάται, την «λαϊκίστικη» πολιτική της δράση, για την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση, όταν η ίδια χόρευε σε αποκριάτικο καρναβάλι, με τους νέους να λικνίζονται στο ρυθμό της και την ίδια να κοιτά επιδεικτικά την κάμερα -θέλοντας να δείξει πόσο κοντά στο λαό και -ιδίως- στους νέους είναι. Ενώ παράλληλα προσέλαβε τον άντρα της κ. Ανδρέα Τσέκενη.

    Αυτό που βέβαια, πρέπει να ειπωθεί είναι το γεγονός ότι η Κυβέρνηση, και συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας είναι πράγματι ανιστόρητος. Αλλά, αυτό που καθένας θα πρέπει να σκεφτεί είναι το αν μπορεί κάποιος να κάνει τέτοιου είδους κριτική όταν ο ίδιος, και εν προκειμένω η κα. Ραχήλ Μακρή, είναι μέρος αυτού του οποίου θεωρεί πρόβλημα.

    Μήπως, η κριτική που ασκείται πρέπει να αποκτήσει έναν εποικοδομητικό χαρακτήρα, μη εξυπηρετούμενο από μικροκομματικούς σκοπούς;



    ΣΧΟΛΙΑ