• Πολιτική

    Ραγδαίες εξελίξεις: Ψαριανός-Αμυράς προαναγγέλουν -εμμέσως πλην σαφώς- την αποχώρησή τους από το Ποτάμι

    • NewsRoom


    Με μία ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Αμυράς και ο Γρηγόρης Ψαριανός στρέφονται κατά του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη προαναγγέλοντας παράλληλα έμμεσα την αποχώρησή τους.

    Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στο Facebook του κ. Ψαριανού, με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    «Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος. Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «Με το πολιτικό μαγειρείο που έχει στηθεί από τα Τσιπροτεχνεία με διάφορα Ρετάλια, Επιχειρηματίες, Υπηρεσίες και Αποκόμματα, δηλώνουμε ότι αυτή η “προοδευτική” ΣΥΡΙΖΟΣΥΜΜΑΧΙΑ περίεργων και ετερόκλητων τυπων μάς βρίσκει εντελώς απέναντι.

    Ανεξαρτήτως Συμφωνιών Πρεσπών, Σπετσών, Λειψών ή Ψαρρών. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ταλαντεύεται και κάνει ασκήσεις Ισαποστακισμου, στάση απαράδεκτη αυτή την ώρα. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ π α λ ι εμφανίζεται παραπλέον προς τους ΤσιπροΠολάκηδες μπορούμε να συνάγουμε ότι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν επιλέγει μια καθαρή στάση και διαλύεται.

    Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος. Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.

    Γρηγόρης Ψαριανός
    Γιώργος Αμυράς»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα εξέλιξη: Aποχωρεί ο Γ. Αμυράς από το «Ποτάμι»;



    ΣΧΟΛΙΑ