• Πολιτική

    Ρ. Ζβίγκου: Να προστατευτούν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ – Διαμαρτυρία από τους εργαζόμενους «Στο Κόκκινο»

    • NewsRoom
    Σβίγκου

    Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου


    Η κρίση στον χώρο του Τύπου βρέθηκε στο επίκεντρο της ομιλίας της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνιας Σβίγκου, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Σβίγκου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ζήτησε μάλιστα να συνεχιστούν οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη ρύθμιση του τοπίου και την προστασία των εργαζομένων.

    Η κ. Σβίγκου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην κρίση των μέσων ενημέρωσης στα οποία βασικός μέτοχος είναι ΣΥΡΙΖΑ και στους τρόπους υπέρβασής της, στο πλαίσιο ενός συνολικού επανασχεδιασμού.

    Την ίδια ώρα, ωστόσο, στον χώρο της συνέλευσης βρέθηκαν και εκπρόσωποι του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο 105,5», οι οποίοι ενημέρωσαν τον γραμματέα Πάνο Ρήγα και μέλη της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση του κομματικού ραδιοσταθμού του ΣΥΡΙΖΑ, διέταξε τις πρώτες απολύσεις 3 υπαλλήλων καθώς οι εργαζόμενοι δεν δέχθηκαν την μείωση των μικτών αποδοχών τους κατά 20% και επ’ αόριστον αναβολή της καταβολής των δύο οφειλόμενων από την επιχείρηση μισθών

    Οι εργαζόμενοι ζήτησαν την ανάκληση των απολύσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό,  προαναγγέλλοντας κινητοποιήσεις, ενώ διένειμαν στα μέλη του οργάνου κείμενο με τις θέσεις τους.

    Η κ. Σβίγκου ολοκλήρωσε την ομιλία της με αναφορά στην απώλεια του Θεόδωρου Μιχόπουλου και στη βαθιά του πεποίθησή του ότι τα ΜΜΕ στα οποία βασικός μέτοχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να διεισδύσουν σε ευρύτερα ακροατήρια, δυναμώνοντας ταυτόχρονα τη σχέση τους με το κόμμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκληρή διαμάχη ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τα «μάτια» του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς δικαιολογεί η ιδιοκτησία τις απολύσεις στον ραδιοσταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεκίνησαν τις απολύσεις εργαζομένων στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5»



    ΣΧΟΛΙΑ