Πολιτική

Προσοχή: Άγνωστοι εξαπατούν ηλικιωμένες γυναίκες προσποιούμενοι τους λογιστές

  • NewsRoom

LS010058


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών, για τον εντοπισμό των αγνώστων δραστών, οι οποίοι, προσποιούμενοι τους λογιστές, εξαπατούν ηλικιωμένες γυναίκες και αποσπούν χρήματα και χρυσαφικά. Μάλιστα, μόνο χθες το πρωί, καταγράφηκαν τρία περιστατικά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί άγνωστοι δράστες πλησίασαν μια ηλικιωμένη που βρισκόταν σε στάση λεωφορείου και παρουσιάστηκαν ως λογιστές του γιου της. Στην συνέχεια, με το πρόσχημα της επιστροφής φόρου, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα κοσμήματα.

Επίσης, πάλι χθες το πρωί, άγνωστοι δράστες πλησίασαν μια ηλικιωμένη γυναίκα τη στιγμή που περπατούσε και την σταμάτησαν. Αμέσως μετά, αφού την έπεισαν ότι δικαιούται επιστροφή φόρου, την επιβίβασαν σε αυτοκίνητο. Κατόπιν τη μετέφεραν στο σπίτι της και της απέσπασαν διάφορα χρυσά κοσμήματα.

Όσον αφορά το τρίτο περιστατικό, οι άγνωστοι πλησίασαν εκ νέου ηλικιωμένη γυναίκα την στιγμή που περπατούσε. Προσποιούμενοι τους λογιστές του γιου της και με το πρόσχημα της επιστροφής φόρου, τη μετέφεραν στο σπίτι της, όπου της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων και πορεία προς το υπουργείο Υγείας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνταξιούχοι: Τρεις πληρωμές μέχρι τα Χριστούγεννα-Ημερομηνίες και ποσά

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με 10ετή κάθειρξη απειλεί το ΥΠΕΞ όποιον δημοσιεύσει έγγραφα για τη Σαουδική Αραβία


ΣΧΟΛΙΑ