ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Προκήρυξη για 450 μόνιμες θέσεις σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους για αποφοίτους Λυκείου
Το… πράσινο φως, «άναψε» το ΑΣΕΠ, για την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στον ΟΑΣΘ. Ειδικότερα, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης θα προσλάβει 171 άτομα, ειδικότητας ΔΕ οδηγών, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας οκτώ μηνών.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, καθώς και πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας (επισυνάπτεται η δημοσίευση της προκήρυξης, όπου αναγράφονται αναλυτικά τα προσόντα).
Το διάστημα υποβολής των αιτήσεων είναι από τις 21 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.
Για μια σημαντική μέρα για τον ΟΑΣΘ και τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης κάνει λόγο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Κώστας Ταγγίρης, ο οποίος καλεί τους επαγγελματίες οδηγούς να υποβάλλουν αίτηση.
«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τον ΟΑΣΘ και τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης. Το ΑΣΕΠ, άναψε το πράσινο φως, προκειμένου να προσλάβουμε 171 επιπλέον οδηγούς, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Εκ μέρους του ΟΑΣΘ, αυτού του σπουδαίου και ιστορικού Οργανισμού, καλώ τους επαγγελματίες οδηγούς, να υποβάλλουν αίτηση. Τους καλώ να γίνουν κομμάτι τις προσπάθειάς μας, για ακόμα καλύτερες συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη», υπογραμμίζει ο κ. Ταγγίρης.
Δείτε εδώ την προκήρυξη
Κατεβάστε την αίτηση από εδώ. Στον Αριθμό Ανακοίνωσης, ο ενδιαφερόμενος γράφει: ΣΟΧ 1 / 2025
Διαβάστε επίσης:
Κίνα: Υποστηρίζει το Ιράν στην «αντίστασή του στην πολιτική ισχύος και στον εκφοβισμό»
Κυρανάκης: Δεν παραβιάζονται τα ωράρια εργασίας των οδηγών στα λεωφορεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Pagani παρουσιάζει το Huayra Codalunga Speedster
- Ιδρύεται το πρώτο κέντρο ημιαγωγών στην Ελλάδα – Ο στόχος για είσοδο στην αγορά του €1 τρισ.
- Praktiker: Η κίνηση του Πρεμ Γουάτσα που ανακατεύει τον κλάδο του DIY στην Ελλάδα
- Ευτύχης Βασιλάκης: Το Μάρτιο του 2026 η Aegean πετάει στην Ινδία -Νέο κεφάλαιο για την εταιρεία
