• Πολιτική

    Πώς σχολιασε η Μελάνια τη συνέντευξη της «ερωμένης» του συζύγου της

    Melania Trump


    Δεν έμεινε με «σταυρωμένα τα χέρια» η  Μελάνια Τραμπ μετά τη συνέντευξη της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

    Υπενθυμίζεται ότι η Στόρμι Ντάνιελς, σε συνέντευξή της στον Αντερσον Κούπερ και το CBS, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σεξουαλική της ζωή με τον Τραμπ, ενώ από τις δηλώσεις της δεν έλειπε και στη Μελάνια.

    «H Μελάνια Τραμπ είχε μόλις φέρει στη ζωή έναν γιο, μερικούς μήνες πριν. Ανέφερε την γυναίκα ή το παιδί του σε όλο αυτό;», ρώτησε ο Κούπερ.

    Η Ντάνιελς απάντησε: «Ρώτησα. Και το απέφυγε και είπε, “Α, ναι, ναι, ξέρεις, μην ανησυχείς γι’ αυτό. Έχουμε και ξεχωριστά δωμάτια, κλπ.».

    Μπορεί όλο αυτό το διάστημα των αποκαλύψεων η ομάδα της Πρώτης Κυρίας να παρέμενε σιωπηλή, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της πορνοστάρ ήρθε το πρώτο σχόλιο.

    Η υπεύθυνη επικοινωνιών της Μελάνια, Στέφανι Γκρίσαμ, έγραψε στο Twitter:

     «Ενώ ξέρω πως τα media απολαμβάνουν τις εικασίες και το κακεντρεχές κουτσομπολιό, θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κόσμο πως υπάρχει ένα ανήλικο παιδί που το όνομά του θα πρέπει να μείνει εκτός των ειδήσεων αν είναι δυνατόν».

    Αυτό που ζητά, λοιπόν, η Μελάνια Τραμπ είναι όλοι να σεβαστούν τον ανήλικο γιο της, καθώς οι αποκαλύψεις μπορούν να τον πληγώσουν.

    Τα διεθνή Μέσα, πλέον, αναρωτιούνται ποια στάση θα κρατήσει η Μελάνια Τραμπ μετά τις αποκαλύψεις και εάν θα χωρίσει τον Αμερικανό πρόεδρο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με νέες αποκαλύψεις απειλεί τον Τραμπ η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς



    ΣΧΟΛΙΑ