ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Σκύρο βρέθηκε σήμερα Τετάρτη (21/12/2016) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για να ανταλλάξει ευχές με τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και τους στρατεύσιμους.
Την ώρα που ο Πάνος Καμμένος βρισκόταν στην 135 Σμηναρχία Μάχης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση, και ενώ ο υπουργός Άμυνας συνομιλούσε με τα πληρώματα των αεροσκαφών επιφυλακής δόθηκε εντολή απογείωσης από το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικού Ελέγχου για αναγνώριση ιχνών που εισήλθαν στο FIR Αθηνών.
Αριστερά στη φωτογραφία φαίνεται ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος να κάνει το σήμα του σταυρού προς τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών επιφυλακής που απογειώνονται για να αναγνωρίσουν και να αναχαιτίσουν εικονικά τα τουρκικά αεροσκάφη ενώ ο αρχηγός ΓΕΑ αποδίδει τιμές στους ιπτάμενους της Πολεμικής Αεροπορίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Ανατροπές της τελευταίας στιγμής – Νόμιμοι τρόποι για να μην πληρώσετε
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρομοκρατία στην Ευρώπη: Χριστούγεννα με το δάχτυλο στη σκανδάλη σε Ιταλία, Γαλλία και Αγγλία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το πονηρό χαμόγελο του ΚΜ και η αλλαγή πρωθυπουργού, το ράλι της Eurobank, το super deal του Πιερ με την ΕΧΑΕ, οι σαχλαμάρες του αριστερού Κοντόπουλου, ο έξαλλος «νταλαβεριτζής», η απάντηση Φλωρίδη, και τα κοσμήματα της Νιάρχου
- Ο βράχος, ο κάναβος και η καμπύλη
- Qualco: Πού χτυπάει για εξαγορές ο Ορέστης Τσακαλώτος
- Ηρώ Καριοφύλλη: Ρεπόρτερ, μέχρι την τελευταία ανάσα της…
