• Πολιτική

    Ο Ν. Βούτσης και το “κατά φαντασίαν” έγγραφο, που κάνει ότι υπογράφει

    • NewsRoom


    Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νίκος Βούτσης πόζαρε μπροστά στο φακό της Αλίκης Ελευθερίου. Ντύθηκε, στολίστηκε, χαμογέλασε και στήθηκε για την επίσημη φωτογραφία, όπως ακριβώς οφείλει να έχει ο κάθε σωστός Πρόεδρος Βουλής.

    Πόζαρε τόσο ωραία μάλιστα, τόσο φυσικά που έπιασε και το στυλό να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα της ημέρας. Μόνο που μέσα στη δίνη της φωτογράφησης ξέχασε το… έγγραφο και έμενε με το στιλό. Αποτέλεσμα: Ο πρόεδρος της Βουλής υπογράφει το “φανταστικό” του έγγραφο. Και κανείς από τους συμβούλους ή όποιος άλλος εν πάση περιπτώσει είδε τη φωτογραφία δεν το παρατήρησε. Και έτσι ο κ. Βούτσης είναι ο πρώτος πολιτευτής που υπογράφει το …γραφείο του. Κρίμα πάντως να χαλάσει τέτοιο ξύλο.

    Η original φωτογραφία τυ κ. Νίκου Βούτση
    Η original φωτογραφία τυ κ. Νίκου Βούτση

    Στα παρελκόμενα της φωτογραφίας, ένας πίνακας πίσω αριστερά θυμίζει έντονα πλακάκια μπάνιου, η βιβλιοθήκη είναι γεμάτη εγκυκλοπαίδειες και την ημέρα της φωτγογράφησης μάλλον είχε ήλιο, αν κρίνει κανείς από τα γυαλιά ηλίου που κρέμονται επιμελώς ατημέλητα από το τσεπάκι του σακακιού του κ. Βούτση.

    Όπως και να χει πάντως η συγκεκριμένη φωτογραφία θυμίζει εκείνες τις παλιές κλασικές της δεκαετίας ’70-’80 που έβγαζαν τα παιδάκια του δημοτικού. Ναι, εκείνες τις καταναγκαστικές που έπρεπε να κάνεις ότι χαίρεσαι, να κάνεις ότι σου αρέσει το σχολείο και κυρίως να κάνεις ότι γράφεις. Όπως ακριβώς ο κ. Βούτσης, δηλαδή.

    boutsis1ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο “μπούλης” Καμμένος κάνει… όργια στο Twitter

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιώτης Κουρουμπλής: Σύσκεψη εφ’ όλης της ύλης στο υπουργείο Ναυτιλίας – Τι θα συζητηθεί

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διαπραγμάτευση: ΔΝΤ και Θεσμοί «πολιορκούν» την Έφη Αχτσιόγλου – Σε πρώτο πλάνο το εργασιακό

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ