Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ είναι και επίσημα πλέον ο 94χρονος Μανώλης Γλέζος, μετά από απόφαση του ΔΣ να κάνει δεκτό το σχετικό αίτημα που είχε υποβάλει ο άνθρωπος που εκτός από τις αξίες που υπηρέτησε ως εμβληματική μορφή της Εθνικής Αντίστασης αλλά και ως ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, τίμησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα!
Τόσο στον Μανώλη Γλέζο όσο και στα νέα μέλη δόθηκαν οι ταυτότητες, αντίγραφο του κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ καθώς και η κονκάρδα της Ένωσης.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο δημοσιογράφος Χρήστος Πασαλάρης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πολάκης vs Άδωνις: Show στα έδρανα της Βουλής. Έπιασαν το … ζωικό βασίλειο!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Σε ποιες περιπτώσεις ισχύουν μηδενικά τέλη;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βουλή LIVE: Σήμερα ψηφίζονται ονομαστικά τα «δώρα» του Τσίπρα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Κουμπενάς: Είμαστε αισιόδοξοι για την κρουαζιέρα παρά την αύξηση του κόστους κατά 16%
- Ρωσικό drone χτύπησε καμινάδα ενέργειας στην Εσθονία
- Νέο νομοσχέδιο για το κληρονομικό: Τι αλλάζει στις διαθήκες και από πότε – Τι θα ισχύει με τις υπάρχουσες
- Latsco LNG (Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης): Ολοκληρώθηκε ο δεξαμενισμός του Hellas Diana
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.