• Πολιτική

    Εξουδετερώθηκε βόμβα στο υπ. Εργασίας. Συναγερμός στην ΕΛΑΣ έπειτα από τηλεφώνημα

    • NewsRoom


    Συναγερμός σήμανε τις πρώτες πρωϊνές ώρες στην ΕΛΑΣ έπειτα από τηλεφώνημα στην Εφημερίδα των Συντακτών για την ύπαρξη βόμβας στο υπ. Εργασίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα περίπου στις 1.20 τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου, και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός σε σακίδιο που έχει τοποθετηθεί στο υπ. Εργασίας.

    expo3Υπολείμματα από εκρηκτικό μηχανισμό βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο περιεχόμενο του σακιδίου που εντοπίστηκε κρεμασμένο στην είσοδο του κτηρίου του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου.

    athens4Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις διέκοψαν την κυκλοφορία στην άνοδο της Πειραιώς προς Σταδίου και πραγματοποίησαν έρευνα στους εσωτερικούς χώρους του υπουργείου.

    expo2Κατά τις ίδιες πληροφορίες μετά από τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις στο σακίδιο με τη βόμβα οι άνδρες των ΤΕΕΜ διαπίστωσαν ότι στο σακίδιο υπήρχε ένας εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος, άγνωστο γιατί, δεν ενεργοποιήθηκε.

    athens2Ο άγνωστος άνδρας υποστήριξε ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός θα ενεργοποιούταν σε 40 λεπτά από τη στιγμή του τηλεφωνήματος. Ενδεικτικό της σημασίας που δίνει η αστυνομία στα ευρήματα είναι το γεγονός ότι οι δρόμοι γύρω από το υπουργείο Εργασίας παρέμεναν κλειστοί για ώρες μετά το τηλεφώνημα του αγνώστου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κωνσταντινούπολη: Ο τρόμος επέστρεψε – 29 νεκροί σε 45 δευτερόλεπτα από δύο φονικές εκρήξεις (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την Google στηρίζει τις νεοφυείς επιχειρήσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Credit Suisse: αυτοί είναι οι λόγοι μου μας αρέσει η μετοχή τηςΕθνικής Τράπεζας



    ΣΧΟΛΙΑ