• Top Stories

    Κύκλωμα εκβιαστών: Στον ανακριτή ο γιος του γνωστού τραγουδιστή

    • Contributor


    Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και ο γιος πασίγνωστου τραγουδιστή. Τα μέλη του κυκλώματος, αρχηγός του οποίου είναι ένας 69χρονος πρώην συνδικαλιστής της ΔΕΗ και υποψήφιος Δήμαρχος στα δυτικά προάστια, κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που έκανε εκβιασμούς σε μεσίτες ακινήτων και απλούς πολίτες. Οδηγήθηκαν συνοδεία αστυνομικών, στον ανακριτή για απολογία αφού είχαν πάρει 48ωρη προθεσμία από τον εισαγγελέα.

    εκβιαστες

    Ο γιος του τραγουδιστή είχε τον «εισπράκτορα» που εντόπιζε άτομα για την… ανάθεση απειλών, εκβιασμών και ανατινάξεων, φέρεται να είχε ο 46χρονος γιος πασίγνωστου τραγουδιστή, στο κύκλωμα που απειλούσε μεσίτες, αγοραστές, πολιτικούς μηχανικούς ή πωλητές ακινήτων, προκειμένου ο μεσίτης πεθερός του να πάρει εκβιαστικά τη «μεσιτεία» ανεξαρτήτως αν είχε μεσολαβήσει στην πώληση του ακινήτου. Σύμφωνα με την αστυνομία, το κύκλωμα απειλούσε τα θύματά του με απαγωγές παιδιών, απειλές κατά της ζωής, εμπρησμούς και ανατινάξεις, προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις τους.

    Φερόμενος καθοδηγητής της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται ένας 69χρονος μεσίτης, πρώην εργαζόμενος και συνδικαλιστής της ΔΕΗ, που πήρε σύνταξη το 2004, ενώ το 1990 ήταν υποψήφιος δήμαρχος σε δήμο της Δυτικής Αττικής.

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρόωρες εκλογές: «Αυτή είναι η ημερομηνία»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος στις πληρωμές με μετρητά για μισθούς και αμοιβές. Δεν θα υπάρχει έκπτωση δαπανών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 2017: Οι νέοι φόροι που βάζουν «φωτιά» στην τσέπη μας



    ΣΧΟΛΙΑ