• Top Stories

    Φρίκη στη Γερμανία: Αφγανός μετανάστης βίασε και έπνιξε τη 19χρονη κόρη ανώτατου αξιωματούχου της ΕΕ

    germany


    Η άτυχη 19χρονη Maria Ladenburge, φοιτήτρια ιατρικής, εργαζόταν εθελοντικά σε καταυλισμό προσφύγων, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι της έπειτα από νυχτερινή έξοδο, δέχτηκε δολοφονική επίθεση από 17χρονο Αφγανό πρόσφυγα, ο οποίος αφού τη βίασε, την έπνιξε και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στον ποταμό Dreisam.

    Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις 16 Οκτωβρίου αλλά αποκαλύψεις για την υπόθεση δόθηκαν στον Τύπο μετά τη σύλληψη του δράστη.  Η άτυχη 19χρονη Maria Ladenburger, ήταν φοιτήτρια ιατρικής και κόρη του Dr. Clemens Ladenburger, ο οποίος είναι διακεκριμένος δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η νεαρή κοπέλα επέστρεφε με το ποδήλατό της από πάρτι που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιό της στην πόλη Freiburg της Γερμανίας όταν δέχτηκε την επίθεση μέσα σε ένα μονοπάτι. 

    Ο Αφγανός δράστης συνελήφθη καθώς η αστυνομία βρήκε πάνω στο φουλάρι της κοπέλας το DNA του. Ο δράστης μόλις 17 ετών ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και η δίκη του αναμένεται να γίνει τη νέα χρόνια.

    Ωστόσο, το ζήτημα περιπλέκεται καθώς ο εισαγγελέας είπε ότι ο Αφγανός πρόσφυγας μπορεί να αλλάξει την κατάθεσή του και να πάρει πίσω την ομολογία του καθώς οι πληροφορίες περί παραδοχής του βιασμού είναι ακόμη συγκεχυμένες από τον φερόμενο ως δράστη. O μετανάστης η ταυτότητα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα ζούσε φιλοξενούμενος σε μια οικογένεια στην πόλη. 

    Μετά από αυτό το περιστατικό, η τοπική κοινωνία πιέζει την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ επειδή από το 2015 άνοιξε τα σύνορα και πέρασαν στη χώρα περισσότεροι από 1 εκατομμύριο μετανάστες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τουρκία VS Ελλάδα: Αυτή είναι η απόρρητη λίστα – Δείτε τα 25 ελληνικά νησιά που διεκδικούν οι Τούρκοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurogroup: Το Grexit του Σόιμπλε, το «ΟΧΙ» στον Ρέντσι και τα μέτρα που «στραγγαλίζουν» τον ελληνικό λαό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: “Bello Ciao”, η παραίτηση του “όμορφου” Matteo Renzi στα πρωτοσέλιδα της Ευρώπης



    ΣΧΟΛΙΑ