• Πολιτική

    Ανείπωτη τραγωδία ζει ο Δήμαρχος Καλαβρύτων. Νεκρή η 57χρονη αδερφή του – Την “πλάκωσε” το αυτοκίνητό της

    Λαζουράς

    Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γ. Λαζουράς


    Αβάσταχτος είναι ο πόνος για τον Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά, καθώς το πρωί της Δευτέρας, η 57χρονη αδερφή του “καταπλακώθηκε” από το αυτοκίνητό της όταν λύθηκε το χειρόφρενο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kalavrytanews.gr η άτυχη 57χρονη, Αρχοντούλα Λαζουρά σύζυγος Παναγιώτη Γουρζελά,έχασε τη ζωή της έξω από το σπίτι της στα Καλάβρυτα όταν λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της και την χτύπησε θανασιμα. Αμέσως διακομίσθηκε στο Νοσοκομειο Καλαβρύτων όπου διεπιστώθη ο θάνατός της.

    Στο χώρο του νοσοκομείου μετέβη αμέσως και ο δήμαρχος Καλαβρύτων ο οποίος είναι συντετριμμένος από την βαριά απώλεια για την οικογένεια. Η εξόδιος ακολουθία της θα γίνει την Τρίτη στις 3:30 μ.μ.στα Καλάβρυτα, μετά το πέρας του μνημοσύνου για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.

    Σε μηνυμα του που ανάρτησε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς γραφει: «Η τραγική μοίρα… Η μοναδική πολυαγαπημένη μου αδελφή, Αρχοντούλα, έφυγε, στα 56 χρόνια της, σε ένα τραγικό και απρόσμενο,ατύχημα, με το αυτοκίνητό της. Η εξόδιος ακολουθία της θα γίνει, αύριο, Τρίτη, στις 3:30 μ.μ.στα Καλάβρυτα, μετά το πέρας του μνημοσύνου για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα. Καλό σου Ταξίδι, αγαπημένη μυ, μονάκριβη, αδελφούλα. Να μου φιλήσεις, τον πατέρα και τη μανούλα μας. Ο Θεός να σε αναπαύει».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαξίμου: Με non paper απαντά στα σενάρια περί εκλογών

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος – Ευ. Τσακαλώτος: Ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διαπραγμάτευση: Επιστρέφουν την Τρίτη οι Δανειστές – «Κληρώνει» για εργασιακά και κόκκινα δάνεια



    ΣΧΟΛΙΑ