• Top Stories

    Αυξάνονται οι τιμές στα διόδια Αθηνών – Πατρών – Πόσο θα κοστίζουν

    • NewsRoom
    διόδια


    Αυξάνονται οι τιμές στα διόδια της εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών με την εταιρεία να μιλά για …αναπροσαρμογή στα δεδομένα της εποχής, που θα τεθούν μάλιστα σε ισχύ “από την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 (ώρα 00:01)”.

    Άμα τη αφίξει δηλαδή του νέου έτους, το εθνικό δίκτυο που επί χρόνια θυμίζει το γεφύρι της Άρτας, με κατασκευές, βελτιώσεις, παραδρόμους, παρακάμψεις και ανακατασκευές που έχουμε ήδη πληρώσει ως πολίτες, “αναπροσαρμόζει” τις τιμές των διοδίων σε μία ανολοκλήρωτη και μονοδρομημένη σε πολλά σημεία εθνική οδό Αθηνών – Πατρών.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της “Ολυμπία Οδός ΑΕ” έχει ως εξής:

    Η Ολυμπία Οδός ΑΕ ενημερώνει τους οδηγούς ότι από την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 (ώρα 00:01) αναπροσαρμόζει τα τέλη διοδίων με βάση τον δείκτη τιμών καταναλωτή. Με την αναπροσαρμογή αυτή, προκύπτει μείωση 0,10 €, στην κατηγορία 4 σε όλους τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων, στην κατηγορία 3 στον πλευρικό σταθμό Νέας Περάμου, στην κατηγορία 2 (ΙΧ και μικρά φορτηγά) στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου, καθώς και στην κατηγορία 1 (δίκυκλα, τρίκυκλα) στον σταθμό της Ελευσίνας. Αναλυτικά οι τιμές στον παρακάτω πίνακα:

    ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΟΔΙΩΝ από 01/01/2017

    Σημειώνουμε ότι:
    σε οχήματα κατηγορίας 1 και 2 (με χρήση πομποδέκτη OΛΥΜΠΙΑ PASS ή Μοτοκάρτας Ολυμπίας Οδού) παρέχονται κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60%, ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης από τους μετωπικούς σταθμούς Ελευσίνας ή Ισθμού (εκπτωτικά προγράμματα ΕΛΕΥΣΙΝΑ Value και ΙΣΘΜΟΣ Value), καθώς και πρόσθετες εκπτώσεις σε πλευρικούς σταθμούς μόνο για ενδοδημοτικές μετακινήσεις κατοίκων.
    στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου παρέχεται έκπτωση 10% σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων με χρήση πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS (ή μοτο-κάρτας Ολυμπίας Οδού).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Ανατροπές της τελευταίας στιγμής – Νόμιμοι τρόποι για να μην πληρώσετε 

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέλη κυκλοφορίας: Νόμιμοι τρόποι για να μην πληρώσετε αλλά και τσουχτερά πρόστιμα, αν δεν πληρώσετε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλη κυκλοφορίας: Αυτοί είναι οι νόμιμοι τρόποι για να μη πληρώσετε



    ΣΧΟΛΙΑ