• Πολιτική

    Πολάκης κατά Λίνας Νικολοπούλου: «Επίδειξη απύθμενου θράσους» η μήνυσή της στο Υπ. Υγείας

    • NewsRoom
    πολακης

    Παύλος Πολάκης


    Την απάντησή του στη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, με αφορμή τη μήνυση που κατάθεσε κατά της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και τη διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, έδωσε ο ο αναπληρωτής ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

    Μιλώντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία, ο κ. Πολάκης έκανε λόγο «για επίδειξη απύθμενου θράσους» από την κ. Νικολοπούλου και τόνισε μεταξύ άλλων:

    «Για διαφημιστικά σποτάκια που κανονικά θα έπρεπε να προβληθούν δωρεάν, τα συνεταιράκια διαχειρίστηκαν την περίοδο 2009-2011, το πόσο των 1,6 εκατ. ευρώ και μάλιστα, μετά ήθελαν και άλλα 670.000 ευρώ, μέσω της επέκτασης του προγράμματος για παροχή νέων υπηρεσιών».

    Υπενθυμίζεται ότι η κ. Νικολοπούλου κατάθεσε μήνυση κατά της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και τη διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, επειδή αποφάσισαν να απεντάξουν το έργο της αντικαρκινικής εκστρατείας που είχε αναλάβει η εταιρεία της από τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

    Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης, διερωτήθηκε γιατί τόσο η κ. Νικολοπούλου όσο και η κ. Γκραμπόφσκι αναφέρονται από τα κυβερνητικά στελέχη με τα επώνυμα των συζύγων τους. Επίσης, ζήτησε εκ νέου να γίνει δεκτό το αίτημα της κ. Νικολοπούλου να παραστεί στην Επιτροπή και να καταθέσει ως μάρτυρας ώστε να της δοθεί η δυνατότητα να τοποθετηθεί για όσα ακούγονται.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ξεσπάθωσε» ξανά ο Πολάκης κατά της Δικαιοσύνης: «Εξεστελιωσε πάλι το ΣΤΕ…»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εργαζόμενοι ΚΕΕΛΠΝΟ κατά Μ.Παπασπύρου: Εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΚΕΕΛΠΝΟ κατά Πολάκη – Γιατί καταγγέλουν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας



    ΣΧΟΛΙΑ