• Πολιτική

    Πολάκης: Ιστορίες επιστημονικής φαντασίας η κόντρα με Κασσελάκη

    • NewsRoom

    Παύλος Πολάκης


    Στη διάψευση των σεναρίων που τον ήθελαν να έχει έρθει σε έντονη κόντρα με τον Στέφανο Κασσελάκη, προχώρησε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έφτασε καθυστερημένα στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

    Μιλώντας στους δημοσιογράφους, έπειτα από ερώτηση για την αντιπαράθεσή του με τον πρόεδρο του κόμματος, ο κ. Πολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά, σε έντονο ύφος:

    «Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας βγάζει ο οποιοσδήποτε συνάδελφός σας, που διεκδικεί μάλλον το Όσκαρ ηλιθιότητας;».

    «Μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό το πράγμα; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε δηλαδή;» συνέχισε, για να προσθέσει:

    «Θα του ‘ρχεται καθενός στην κεφαλή κάτι, θα το πετά και πρέπει να το διαψεύδουμε» συνέχισε, επιλέγοντας να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για σειρά ζητημάτων του τομέα Υγείας, αλλά και για τα τουρκικά F-16.

    Ολοκληρώνοντας, δε, τις δηλώσεις του και πηγαίνοντας στο εσωτερικό των γραφείων, επέστρεψε για λίγο πίσω στους δημοσιογράφους, ζητώντας τους να παίξουν όλο το βίντεο.

    «Παύλο, αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις»

    Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης λογομάχησαν κατά την έναρξη της συνεδρίασης του προεδρείου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη.

    Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον βουλευτή Χανίων «Παύλο, αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις», γεγονός, ωστόσο, που φρόντισαν οι ίδιες πηγές να διαψεύσουν.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση έχασε τη μάχη με την ακρίβεια, γιατί δεν έδωσε καμία μάχη για να προστατεύσει τους καταναλωτές

    Μητσοτάκης: Αγωνιστήκαμε παρασκηνιακά για να υπάρξουν εξαιρέσεις για τους αγρότες – Παρουσιάζει μέτρα στη Βουλή την Παρασκευή

    Κασσελάκης: Να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός άμεσα στα 900 ευρώ τουλάχιστον



    ΣΧΟΛΙΑ