Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν οι βουλευτές του κόμματος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της ΚΟ.

Ο νέος Γραμματέας της ΚΟ κ. Γιάννης Αμανατίδης αναμένεται τις επόμενες ώρες να αποστείλει επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη για την επανένταξη του κ. Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής Χανίων λίγη ώρα μετά την λήψη της σχετικής απόφασης εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση σε βάρος του Σωκράτη Φάμελλου τον οποίον κατηγόρησε για μικρότητα και αναξιοπρέπεια!

1

Αφορμή για την επίθεση του Παύλου Πολάκη ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξανθόπουλο στον οποίο εξέφρασε την έντονη διαφωνία του για το γεγονός ότι αποφασίστηκε να προηγηθεί η εκλογή γραμματέα της ΚΟ πριν την εκλογή προέδρου της ΚΟ και έκανε λόγο για απαράδεκτες μεθοδεύσεις προκειμένου ο βουλευτής Χανίων να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.

 

Οι απόψεις που εξέφρασε ο Σωκράτης Φάμελλος προκάλεσαν την αντίδραση του Παύλου Πολάκη ο οποίος έγραψε στην ανάρτησή του:

«ΕΠΑΝΗΛΘΑ!!!
Για ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ!!
(κι αυτο για Γκινες μετα τις 13 άρσεις ασυλιας )
Και ενας Φαμελλος του εξωστη και του «στηριζω άλλο κομμα» ,σε μια επιδειξη μικρότητας και αναξιοπρεπειας ,βγηκε να πει πως κακως επιστρεφω και θα βαλω υποψηφιοτητα για προεδρος της ΚΟ !!!!!!
Το γαρ πολυ της θλιψεως……»

Διαβάστε επίσης:

Λίβανος – Ισραήλ: Πρόοδος στις συνομιλίες για την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τον νότο

Κασσελάκης: Προανήγγειλε νέα μήνυση κατά Πολάκη – Δεν έχει βαρεθεί; Μπορεί να αναγκαστεί να εκτίσει ποινή

Τζο Μπάιντεν: Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ γράφει βιβλίο για τα χρόνια του στον Λευκό Οίκο