• Top Stories

    Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη ο Τζόρτζ Μπους ο πρεσβύτερος

    Τζόρτζ Μπους

    Τζόρτζ Μπους ο πρεσβύτερος


    Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και πατέρας του πρώην προέδρου Τζόρτζ Μπους, αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή 20/1 ο εκπρόσωπος Τύπου του Τζιμ Μακγκράθ.

    Σημειώνεται ότι εδώ και μια εβδομάδα ο 92χρονος πρώην πρόεδρος νοσηλεύεται με πνευμονία, ενώ παραμένει υπό παρακολούθηση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μεθοδιστών του Χιούστον του Τέξας.

    Ο Μακγκράθ συγκεκριμένα τόνισε ότι «Η κατάσταση του προέδρου Μπους είναι σταθερή (…). Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη το πρωί κι αναπνέει μόνος του, με μια ελάχιστη βοήθεια. Αισθανόταν άνετα και παρακολούθησε την κάλυψη της τελετής ορκωμοσίας μαζί με την κυρία Μπους, τον γιο τους Νιλ και τη νύφη του Μαρία». Ο εκπρόσωπος Τύπου του πρώην προέδρου είπε από χθες μάλιστα ότι νιώθει «1.000% καλύτερα».

    Η σύζυγός του Μπάρμπαρα, ηλικίας 91 ετών, επίσης νοσηλεύτηκε την Τετάρτη 18/1 λόγω συμπτωμάτων έντονου βήχα: «Η υγεία της συνεχίζει να βελτιώνεται και η ίδια περνά χρόνο με τον σύζυγό της. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο για προληπτικούς λόγους», γνωστοποίησε ο Μακγκράθ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η πρώτη βόμβα Τραμπ: Αποχωρούμε από την συμφωνία TPP

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραπεζίτες: Ταξίδεψαν στο Citi με “άδειες βαλίτσες”. Τι ζητούν οι ξένοι θεσμικοί

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συναγερμός στη Βιέννη: Συνελήφθη άντρας που σχεδίαζε τρομοκρατικό χτύπημα



    ΣΧΟΛΙΑ