• Πολιτική

    Τσίπρας: «Γιατί τα έχετε βάλει όλοι με τον Καρανίκα;» (video)

    Καρανίκας


    Ο Νίκος Καρανίκας, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα πρωταγωνίστησε στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή και στην αντιπαράθεση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπίστηκε το… «λαϊκό παιδί» Νίκο Καρανίκα, κατά τη δευτερολογία του, έπειτα από την αναφορά που έκανε για αυτόν ο κ. Μητσοτάκης.

    «Αλήθεια κ. Μητσοτάκη γιατί κάθε φορά που ανεβαίνετε σε αυτό το βήμα αναφέρεστε στον κ. Καρανίκα; Τι έχετε μαζί του;” είπε απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΝΔ ο Αλέξης Τσίπρας.

    «Εμένα οι συνεργάτες μου είναι άνθρωποι του λαού. Μπορεί να μην έχουν βγάλει το Χάρβαρντ, δεν είναι όμως ούτε Παπασταύρου, ούτε Χριστοφοράκος, ούτε αυτοφωράκηδες , ούτε μου έκαναν ποτέ δώρα τέτοιου είδους. Είναι βαθιά η ταξική αντιπαλότητα που βγάζετε μέσα από τις πολιτικές σας αναφορές» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

    Νωρίτερα, ο κ. Καρανίκας και η ιδιότητά του ως κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είχε «απασχολήσει» τον κ. Μητσοτάκη κατά την πρωτολογία του: «Το δίλημμα δεν είναι οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ και οι υποστηρικτές του λαού. Το δίλημμα είναι αν συντάσσεται με την Ελλάδα του κάθε κομματικού Καρανίκα ή αν συντάσσεται με την Ελλάδα του κάθε παιδιού που εργάζεται σκληρά για να πετύχει».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τσίπρας σε Μητσοτάκη – Γεννηματά: “Έχω δεχθεί bulling από τον ΔΟΛ!” (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη και Γεννηματά σε Τσίπρα για ΔΟΛ – Καμία… απάντηση από τον πρωθυπουργό (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε το έγγραφο – «φωτιά» που έστειλε ο ΓΓΔΕ Γ. Πιτσιλής σε όσους έχουν αδήλωτα εισοδήματα



    ΣΧΟΛΙΑ