• Top Stories

    Τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά;

    Καστοριά


    Την πραγματική αιτία πίσω από τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή από τον 30χρονο ειδικό φρουρό στην Καστοριά, αναζητά η αστυνομία, που έχει πεισθεί από τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς του δράστη.

    Ο ειδικός φρουρός ισχυρίστηκε πως σκοπός του ήταν να ληστέψει το θύμα, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Στην αρχή, ζήτησε από τον 52χρονο να τον βοηθήσει να μεταφέρει κάποια βαριά αντικείμενα και εκείνη τη στιγμή – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ίδιου του δράστη – προσπάθησε να τον κλέψει. Το άτυχο θύμα, όμως, αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να χάσει την ψυχραιμία του και να τον πυροβολήσει, προκαλώντας τον θάνατό του.

    Ωστόσο, η αστυνομία δεν φαίνεται να πείθεται από την ομολογία του δράστη, καθώς υπάρχουν προφανή κενά. Αρχικά, ο 30χρονος δεν πήρε από το θύμα ούτε τα χρήματά του, ούτε το κινητό του. Επίσης, δεν θα επέλεγε να οδηγήσει το θύμα του στην συγκεκριμένη τοποθεσία, που ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο, ενώ τέλος, δεν θα χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο όπλο. Πρόκειται για ένα 45άρι περίστροφο, το οποίο κατείχε νόμιμα και είναι το μόνο τέτοιο όπλο σε όλη την Καστοριά. Επιπλέον, είναι το όπλο με το οποίο είχε πυροβοληθεί και τραυματιστεί ο Νίκος Μαζιώτης, όταν επιχείρησε να διαφύγει από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας τον Ιούλιο του 2014. Ο 30χρονος ειδικός φρουρός έως αυτήν την ώρα επιμένει πάντως πως πίστευε ότι η ληστεία αυτή θα του έλυνε τα οικονομικά του προβλήματα, ένας ισχυρισμός που πάντως δεν πείθει κανέναν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καστοριά: Τι δήλωσε στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον φόνο του ταξιτζή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καστοριά: Με το ίδιο 45αρι όπλο που σκότωσε τον ταξιτζή είχε πυροβολήσει και τον Μαζιώτη!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εισαγγελική έρευνα: Ηγείται μιας εγκληματικής οργάνωσης ο Αρτέμης Σώρρας;



    ΣΧΟΛΙΑ