ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιράν: Νέες φοιτητικές, αντικυβερνητικές διαδηλώσεις οργανώθηκαν στην Τεχεράνη και αλλού, με την έναρξη του νέου εξαμήνου
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν σήμερα στις ΗΠΑ στις «πορείες των γυναικών» που οργανώθηκαν υπέρ της προάσπισης των πολιτικών δικαιωμάτων και κατά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που ορκίστηκε χθες, σύμφωνα με πολλές πηγές.

Στην πρωτεύουσα Ουάσιγκτον, όπου πραγματοποιείται η μεγαλύτερη συγκέντρωση, 275.000 άνθρωποι πήραν το μετρό νωρίς το μεσημέρι, ήτοι 50% περισσότεροι σε σύγκριση με εκείνους που επέλεξαν αυτό το μέσο για να παρακολουθήσουν την τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ μια ημέρα πριν, την ίδια ώρα, σύμφωνα με την αρχή μεταφορών WMATA.
Οι διοργανωτές εκτιμούν επιπλέον ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων αναμένεται να ανέλθει μεταξύ 200.000 και 500.000 ανθρώπων, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο της Ουάσιγκτον Κέβιν Ντόναχιου.
Πορείες λαμβάνουν επίσης χώρα στη Βοστόνη, το Ντένβερ, τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο.

Η μαζική πορεία της Ουάσινγκτον:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Όχι στον Τραμπ» είπαν διαδηλωτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο διεθνής τύπος «ξορκίζει» τον Τραμπ (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Οι έξι μετοχές που «μάζεψαν» τον δείκτη, ιστορικό υψηλό η ΜΟΗ, υψηλό 13 ετών τα ΕΛΠΕ
- ΗΠΑ: Δεν αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος, ζήτησαν να δεσμευτεί τμήμα στη βόρεια Κύπρο για στρατιωτικές επιχειρήσεις
- Γιάννης Παναγόπουλος: Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, θα παρουσιάσω τις επόμενες ημέρες στοιχεία για τη στημένη υπόθεση
- Εγκρίθηκε η «Ασπίδα του Αχιλλέα», η αναβάθμιση 38 F-16 σε Viper και η αναβάθμιση των φρεγατών ΜΕΚΟ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.