• Top Stories

    Πίσω στη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος

    Άκης Τσοχατζόπουλος


    Στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού επέστρεψε ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά από νοσηλεία 2 εβδομάδων στο Αττικό Νοσοκομείο. Το πράσινο φως για το εξιτήριο του πρώην υπουργού άναψαν την Παρασκευή (17 Φεβρουαρίου) οι θεράποντες γιατροί του.

    Παράλληλα, στη δίκη σε δεύτερο βαθμό για μίζες στην προμήθεια των υποβρυχίων και των TorM1 αναμένεται αύριο να απολογηθεί η σύζυγος του Βίκυ Σταμάτη.

    Υπενθυμίζεται σε αυτό το σημείο ότι, όπως είχε γράψει το mononews.gr, ο Άκης Τσοχατζόπουλος νοσηλεύτηκε για 2 εβδομάδες στο Αττικό Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην αγγειοχειρουργική κλινική, καθώς οι θεράποντες ιατροί είχαν διαγνώσει «υποτροπή φλεβικής θρόμβωσης δεξιού σκέλους» και είχαν κρίνει αναγκαία τη νοσηλεία του και τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής.

    Ακόμη, στις 8 Φεβρουαρίου, ο πρώην υπουργός έμαθε ότι και το τέταρτο αίτημα του να αποφυλακιστεί απορρίφθηκε από τους δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, οι οποίοι ομόφωνα είχαν πει όχι στην αναστολή εκτέλεσης της 20ετούς ποινής κάθειρξης που πρωτόδικα του επιβλήθηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τις μίζες στα εξοπλιστικά.

    Είχε προηγηθεί απορριπτική εισήγηση της Εισαγγελέως της έδρας η οποία υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αλλά η συνέχιση της κράτησής του δεν θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη βλάβη, όπως αυτή ορίζεται από το νόμο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σόιμπλε: «Πολιτικά» δύσκολες οι μεταρρυθμίσεις για την Ελλάδα – Προς Απρίλιο πηγαίνει η συμφωνία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες έναρξης των εξετάσεων στα σχολεία της χώρας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Β. Κικίλιας: «Έπεσε η προπαγάνδα της κυβέρνησης – Τα έδωσαν όλα, χωρίς να πάρουν τίποτα»



    ΣΧΟΛΙΑ