• Top Stories

    Π. Μαδιάς: Και με 120 χλμ./ώρα να έτρεχε η Porsche του Γ. Βακάκη θα είχαμε τα ίδια αποτελέσματα (video)

    Βακάκης

    Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε για το τραγικό δυστύχημα του Γιώργου Βακάκη


    Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα με την Porsche στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας που στοίχισε τη ζωή στον 24χρονο Γιώργο Βακάκη (γιο του επιχειρηματία των Jumbo Απόστολου Βακάκη), στον φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο, σε μια 33χρονη μητέρα και το 3χρονο γιο της.

    Ο Παναγιώτης Μαδιάς, που είναι εμπειρογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και επιχείρησε να εξηγήσει τα αίτια του δυστυχήματος με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα και με το video-ντοκουμέντο που αποτύπωσε τη σφοδρή σύγκρουση της Porsche με το σταθμευμένο Honda Civic. Αυτό που εξήγησε ήταν ότι ακόμα και με 120 χλμ / ώρα να έτρεχε  η Porsche θα είχαμε ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα της πρόσκρουσης με το Civic.

    Δείτε το video:

    Ο κ. Μαδιάς τόνισε ότι τα αίτια αυτά δεν έχουν αποσαφηνιστεί ενώ οι λεπτομέρειες θα δημοσιοποιηθούν μετά το πέρας της έρευνας. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο εμπειρογνώμονας υποστήριξε πως ο Γιώργος Βακάκης οδηγούσε την Porsche με 170 χιλιόμετρα την ώρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη: H Porsche είχε λάστιχα του 2006 και έπιασαν φωτιά πριν συγκρουστεί;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία για το Γιώργο Βακάκη: Η Porsche δεν ήταν δικιά του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Video-ντοκουμέντο: Δείτε πλάνα μετά το τραγικό δυστύχημα του Γιώργου Βακάκη με την Porsche



    ΣΧΟΛΙΑ