• Top Stories

    O Κώστας Μπακογιάννης αναλαμβάνει τον στρατηγικό σχεδιασμό της ΝΔ

    Μπακογιάννης μπακογιαννης mpakogiannis

    Κώστας Λ. Μπακογιάννης, Μέλος Στρατηγικού Σχεδιασμου ΝΔ


    Ένα γνωστό όνομα, το «Κώστας Μπακογιάννης», περιελάμβανε η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τις αλλαγές προσώπων στη γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού. Και ενώ κάποιοι έσπευσαν να ευχηθούν στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, στην πραγματικότητα πρόκειται απλά για μια συνωνυμία.

    Η τοποθέτηση του Χρήστου Ταραντίλη στη θέση του γραμματέα έφερε ανακατατάξεις και στην υπόλοιπη δομή της γραμματείας, με χαρακτηριστική την αναβάθμιση του μέχρι πρότινος στενού συνεργάτη του Γιάννη Οικονόμου, Κώστα Λ. Μπακογιάννη, ο οποίος ανέλαβε αναπληρωτής γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού.

    Στο πρώτο άκουσμα του ονόματος, πάντως, πολλοί έσπευσαν να το “ψάξουν” καθώς θεώρησαν ότι ανέλαβε θέση στη γραμματεία ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Μάλιστα πάνω στο “μπέρδεμα” κάποιοι θυμήθηκαν τη δέσμευση του κ. Μητσοτάκη εναντίον της οικογενειοκρατίας, καθώς ο συνονόματος περιφερειάρχης είναι ανιψιός του.

    Φυσικά δεν πρόκειται για τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη αλλά για τον νεαρό Κώστα Λ. Μπακογιάννη ο οποίος δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας και το τελευταίο διάστημα υπήρξε στενός συνεργάτης του πρώην γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού, έχοντας σημαντικό ρόλο και πολλές φορές η συμβολή του ήταν καταλυτικής σημασίας.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μύδροι κατά Μπακογιάννη από τον Απόστολο Γκλέτσο: «Βοήθεια»….

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ελεύθερος και ωραίος» ο Κ. Μπακογιάννης – Τι συμβαίνει με την Σία (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο πλευρό του… Μητσοτάκη η Μαρία Χούκλη!



    ΣΧΟΛΙΑ