ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι εξελίξεις στον ΔΟΛ τρέχουν, ωστόσο οι αντιδράσεις από τον πολιτικό κόσμο είναι έντονες για την απόφαση του Σταύρου Ψυχάρη να δώσει τα “κλειδιά” του Οργανισμού στον Βασίλη Μουλόπουλο.
Για τις τελευταίες εξελίξεις, μίλησε στο mononews ο Ανδρέας Λοβέρδος, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως είναι “ωμοί εκβιαστές”.
Ειδικότερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε τα εξής: “Είναι ωμοί εκβιαστές. Νόμος Παππά, Τράπεζα Αττικής, τώρα ο ΔΟΛ, βάζοντας τον δικό τους, Βασίλη Μουλόπουλο. Πιστεύουν ότι με τις προσπάθειες εγκαθίδρυσης της ενημέρωσης με εκβιασμούς θα διασωθούν. Οι αντιδημοκρατικές αγριάδες δεν θα τους σώσουν. Βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άνω κάτω οι τραπεζίτες με τον “κόκκινο” Ψυχάρη. Τα σενάρια και το παρασκήνιο στο ΔΟΛ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραπεζίτης για τον (κόκκινο) ΔΟΛ: Δεν καταλαβαίνω τι κάνουν. Θα εκτεθούν (μετά την έλευση Μουλόπουλου)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Shein: Σε αποτίμηση έως 26,8 δισ. στοχεύει η πολυαναμενόμενη IPO των 1,8 δισ. δολαρίων στο Χονγκ Κονγκ
- Χρυσός: Σε υψηλό τριών μηνών – Ξεπέρασε τα 4.650 δολάρια ανά ουγγιά
- Γαλλία: Στην κούρσα διαδοχής του Μακρόν ο Ραφαέλ Γκλιξμάν – «Θέλω να ανορθώσω τη χώρα»
- Φονικό στη Νέα Σμύρνη: Τα όπλα στα social media και το σκοτεινό παρελθόν του 48χρονου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.