ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O ειδικός σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Άιντε, με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί ενημέρωσαν τα υπόλοιπα μέλη των διαπραγματευτικών ομάδων για το τι προηγήθηκε στην συνάντηση που είχαν οι τρεις τους το πρωί.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι διαφωνίες στο κεφάλαιο της διακυβέρνησης και σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε πρόοδος και δόθηκαν οδηγίες για περαιτέρω χειρισμό στους εμπειρογνώμονες.
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται συζήτηση στα θέματα του περιουσιακού και θα ακολουθήσουν ζητήματα που αφορούν ΕΕ και οικονομία. Το εδαφικό και η κατάθεση χαρτών, αναμένεται να τεθεί στο τραπέζι το απόγευμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάνω από ένα τηλέφωνο ο Τσίπρας για το Κυπριακό: Συνεχή επικοινωνία με Ολάντ και Μέρκελ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μητσοτάκης: Έτσι πρέπει να λυθεί το Κυπριακό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κοινή δράση στο Κυπριακό συμφώνησαν Α. Τσίπρας και Ν. Αναστασιάδης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Νέες συνομιλίες με το Ιράν εντός της εβδομάδας, παρά τον «πάγο» στην πρότασή του
- Από την αναζήτηση μέχρι το συμβόλαιο: Πώς η AI αλλάζει την αγορά ακινήτων
- Τραμπ για τους πέντε συλληφθέντες στη Βρετανία: «Τους παρακολουθούσαμε εδώ και καιρό – Σχεδίαζαν μεγάλη καταστροφή»
- Condor: Το come back της γερμανικής αεροπορικής στην Αθήνα – Πότε ξεκινούν οι πτήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.