• Πολιτική

    Καστοριά: Με το ίδιο 45αρι όπλο που σκότωσε τον ταξιτζή είχε πυροβολήσει και τον Μαζιώτη!

    • Contributor


    Μετά την ομολογία του για τη δολοφονία του ταξιτζή στην Καστοριά ήρθε στο φως η αποκάλυψη: Ο φονιάς αστυνομικός είχε τραυματίσει το Νίκο Μαζιώτη σε συμπλοκή το 2014.

    Ο 30χρονος Ειδικός Φρουρός είχε λάβει μέρος στη συμπλοκή του Ιουλίου του 2014 στο κέντρο της Αθήνας και ήταν αυτός που είχε τραυματίσει τον Μαζιώτη λίγο πριν τη σύλληψή του. Μάλιστα, είχε πυροβολήσει με το ίδιο όπλο που σκότωσε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά, ένα 45ρι Sig Sauer, το οποίο κατέχει νόμιμα.

    Για λόγους ασφαλείας αποσπάστηκε από την Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Καστοριά.

    Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, πυροβόλησε τον 52χρονο ταξιτζή τρεις φορές! Μία στην δεξιά κροταφική χώρα, μία στην άνω δεξιά θωρακική χώρα από μπροστά, καθώς υπάρχε τραύμα εξόδου, και μία στο δεξί ημιθωράκιο. Όλες οι βολές έγιναν με το ίδιο 45αρι.

    Οι Αρχές έφτασαν στη σύλληψη του ένστολου ο οποίος λάμβανε μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου χάρη σε κάποιες μαρτυρίες αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων. Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το βίντεο από κάμερα περιπτέρου.

    Ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ επιβιβάστηκε στο ταξί στο κέντρο της πόλης στις 16.30 το απόγευμα και οδήγησε τον οδηγό του στην ερημική τοποθεσία της Νέας Λεύκης, κοντά σε αποθήκη που διατηρεί ο πατέρας του. Εκεί δια της βίας τον κατέβασε και τον πυροβόλησε από απόσταση περίπου 30 μέτρων. Το ταξί βρέθηκε σε έναν χωματόδρομο και το άψυχο σώμα εντοπίστηκε στις περίπου 20.00 το βράδυ.

    Στη συνέχεια, ο δράστης περπάτησε πολλά χιλιόμετρα μέχρι να βρει άλλο ταξί το οποίο και χρησιμοποίησε.

    Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από την οικογένεια του θύματος, καθώς ο 52χρονος δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, ενώ το GPS του οχήματος του το έδειχνε ακινητοποιημένο στο ίδιο σημείο.

    Όσο για τα κίνητρα, αυτά ακόμα εξετάζονται, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος ο δράστης έχει επικαλεστεί κάποιους λόγους, εντούτοις οι αστυνομικοί ερευνούν τα πάντα, προσωπικές και οικονομικές διαφορές.

    Το κείμενο υπογράφεται από τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο και δημοσιεύθηκε στο thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καστοριά: Καταιγιστικές εξελίξεις – Ομολόγησε ο αστυνομικός τη δολοφονία του οδηγού ταξί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτα στοιχεία: Ανασφάλιστα το 13-14% των οχημάτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Aπειλή Τσαβούσογλου: Θα ακυρώσουμε τη συμφωνία για τους πρόσφυγες, αν δεν υπάρξει απελευθέρωση βίζας



    ΣΧΟΛΙΑ