• Top Stories

    Χαμός στα social media! Έστησαν σούβλα με κοψίδια στο υπουργείο Ανάπτυξης εν ώρα υπηρεσίας! (pics)

    • NewsRoom


    Πανηγύρι στα social media με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν από το πρωί και δείχνουν τη… σούβλα και τα κοψίδια στο υπουργείο Ανάπτυξης εν ώρα υπηρεσίας!

    Πιο συγκεκριμένα, στο ισόγειο του κτιρίου είχαν στρωθεί από άκρη σε άκρη τραπέζια, ενώ σε όλο το κτίριο ήταν από νωρίς διάχυτη η μυρωδιά της… τσίκνας, καθώς στον χώρο στάθμευσης που βρίσκεται στο αίθριο του κτιρίου είχαν στηθεί ψησταριές και οι υπάλληλοι έψηναν σουβλάκια. Ο λόγος; Ο Σύλλογος Εργαζομένων του υπουργείου πραγματοποίησε χθες σε εργάσιμη ημέρα και ώρα την εκδήλωσή του για την κοπή της πίτας.

    Το χειρότερο, όμως, δεν είναι η εικόνα που είχε χθες το υπουργείο, αλλά το γεγονός ότι οι πολίτες που το επισκέπτονταν για να διεκπεραιώσουν υποθέσεις τους έβρισκαν τις υπηρεσίες «κλειστές λόγω κοπής πίτας». Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (από εκεί προέρχονται και οι σχετικές φωτογραφίες), πολίτης ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη, καθώς έπρεπε να παραστεί σε συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής Σημάτων, όπου κρίνονται προσφυγές που κατατίθενται σε εμπορικά σήματα τα οποία δεν έγιναν δεκτά. Ωστόσο, αντίκρισε την εικόνα αυτή, ενώ ενημερώθηκε ότι έχει αναβληθεί η συνεδρίαση. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου δεν είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου σχετική ενημέρωση· ο πολίτης την είχε ελέγξει ακριβώς λόγω του μεγάλου ταξιδιού που είχε να κάνει.

    Δημόσιο με ΣΥΡΙΖΑ… Απολαύστε το!

    qqqqq

    wwww

    3333

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σύννεφα Grexit πάνω από την Ελλάδα: Με επιστολή απαντά ο Τσακαλώτος στον Σόιμπλε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, Μητσοτάκης – Τσίπρας: Τα “αυτογκόλ”, το “ταβάνι” και ο Κήρυκας Χανίων!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το… «χατίρι» Σπίρτζη στους κατασκευαστές και εργολάβους και στη μέση ο… Καλογρίτσας



    ΣΧΟΛΙΑ