• Πολιτική

    Πλακιωτάκης: Μέσα από την ΜΕΘ του Ευαγγελισμού εστάλη η ομιλία του στην Βουλή

    • NewsRoom
    Κλιμάκιο του υπουργείου Ναυτιλίας στο λιμάνι του Ηρακλείου

    Γιάννης Πλακιωτάκης, Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής


    Από την ΜΕΘ του Ευαγγελισμού έστειλε στην Βουλή το γραπτό κείμενο της ομιλίας του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται με λοίμωξη μετά την μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

    Το κείμενο της ομιλίας του κ. Πλακιωτάκη ανέγνωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Θανάσης Μπούρας, κατά τη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2021.

    «Ευχαριστώ από καρδιάς τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους στον Ευαγγελισμό για το ενδιαφέρον, τη φροντίδα, τη μάχη που δίνουν για κάθε μια και κάθε έναν ασθενή που νόσησε από covid 19» ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης και πρόσθεσε: «Με τη βοήθειά τους ελπίζω σύντομα να βρεθώ κοντά στην οικογένειά μου αλλά και να επανέλθω στα καθήκοντά μου».

    «Ελπίζω αφενός ο επικείμενος εμβολιασμός να επιτρέψει τη σταδιακή εξομάλυνση της κατάστασης και αφετέρου η στήριξη από την κυβέρνηση στην οικονομία να επιτρέψει να δούμε με αισιοδοξία την ανάκτηση θετικών ρυθμών ανάπτυξης» πρόσθεσε ο κ. Πλακιωτάκης που απέστειλε την υπουργική ομιλία του για τα πρακτικά της Βουλής.



    ΣΧΟΛΙΑ