ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από την ΜΕΘ του Ευαγγελισμού έστειλε στην Βουλή το γραπτό κείμενο της ομιλίας του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται με λοίμωξη μετά την μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.
Το κείμενο της ομιλίας του κ. Πλακιωτάκη ανέγνωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Θανάσης Μπούρας, κατά τη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2021.
«Ευχαριστώ από καρδιάς τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους στον Ευαγγελισμό για το ενδιαφέρον, τη φροντίδα, τη μάχη που δίνουν για κάθε μια και κάθε έναν ασθενή που νόσησε από covid 19» ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης και πρόσθεσε: «Με τη βοήθειά τους ελπίζω σύντομα να βρεθώ κοντά στην οικογένειά μου αλλά και να επανέλθω στα καθήκοντά μου».
«Ελπίζω αφενός ο επικείμενος εμβολιασμός να επιτρέψει τη σταδιακή εξομάλυνση της κατάστασης και αφετέρου η στήριξη από την κυβέρνηση στην οικονομία να επιτρέψει να δούμε με αισιοδοξία την ανάκτηση θετικών ρυθμών ανάπτυξης» πρόσθεσε ο κ. Πλακιωτάκης που απέστειλε την υπουργική ομιλία του για τα πρακτικά της Βουλής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίβανος: Χεζμπολάχ και Ισραήλ αλληλοκατηγορούνται για την παραβίασης της κατάπαυσης πυρός
- Απάντηση Μελόνι σε Τραμπ : Η φιλία μου μαζί σας δεν βοήθησε τη δημοτικότητά μου
- Στενά του Ορμούζ: Η CENTCOM αναφέρει αύξηση της εμπορικής ναυσιπλοΐας παρά τους ιρανικούς ισχυρισμούς περί κλεισίματος
- Πυρκαγιά στην Εύβοια: Μήνυμα 112 σε Μεσοχώρια και Ραπταίους για απομάκρυνση προς Στύρα – Επιχειρούν 14 εναέρια μέσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.