ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας τραυματίας ήταν ο απολογισμός περιστατικού με πυροβολισμών στην περιοχή της Ομόνοιας, το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα.
Το περιστατικό συνέβη στις 5 το απόγευμα της Κυριακής, επί της οδού Αγησιλάου. Ένας Γεωργιανός κατήγγειλε ότι δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι και μετέβη σε νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, ενώ αναμένεται η κατάθεσή του τραυματία προκειμένου να διευκρινιστεί εάν οι δράστες της επίθεσης ήταν ένας ή περισσότεροι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πυροβολισμοί σε μπαρ στον Πειραιά – Δύο τραυματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πράσινα τιμολόγια Φεβρουαρίου: Η φθηνότερη η ΔΕΗ με 13,9 λεπτά- Οι τιμές όλων των παρόχων
- Ά. Γεωργιάδης στο Mononews: Οι νοσηλευτές η πρώτη προτεραιότητα για το 2026, τι είπε για το clawback
- Η ώρα του ΚΜ για το Σύνταγμα, τι δείχνουν τα focus του Μαξίμου, το ευχαριστώ στον Παπασταύρου, το αντάμωμα των πρώην και τι άλλαξε στα τρένα
- Τι συμβαίνει με 3Ε και RealCons, το Βατερλό και τα χάπια του Βακάκη, το placement της ΕΥΔΑΠ και o άμπαλος Σαχίνης, το deal των ΕΑΣ, οι σίγουροι του ανασχηματισμού, η ξεκούραση του Παπασταύρου, το κάλεσμα του Τσουκαρίδη και το πάρτι του Τρύφωνος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.