• Πολιτική

    Πιερρακάκης: Ένας χρόνος από την διεξαγωγή του Pharos Summit

    • NewsRoom
    Κυριάκος Πιερράκακης, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

    Κυριάκος Πιερράκακης, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού


    Σε διαδικτυακή συζήτηση για τον ένα χρόνο από την διεξαγωγή του Pharos Summit συμμετείχε ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης.

    Αντικείμενο της συζήτησης η πρόοδος που έχει επιτευχθεί στη συνεργασία των ελληνικών πανεπιστημίων με τα αντίστοιχα των ΗΠΑ και τα επόμενα βήματα της συνεργασίας αυτής.

    «Με μεγάλη χαρά συμμετείχα στην ψηφιακή εκδήλωση για τον έναν χρόνο από τη διεξαγωγή του Pharos Summit, όπου συζητήσαμε για την πρόοδο στη συνεργασία μεταξύ πανεπιστημίων της Ελλάδας και των ΗΠΑ και για τα επόμενα βήματα αυτής της τόσο σημαντικής και αμοιβαία επωφελούς σχέσης.

    Η διεθνοποίηση των πανεπιστημίων μας είναι προτεραιότητα του Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και το International Academic Partnership Program Greece που έχουμε θεμελιώσει από το 2019 μαζί με το Institute of International Education (IIE) αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για να πετυχαίνουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα» ανάφερε μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης ο Κυριάκος Πιερρακάκης με ανάρτηση του.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Ολυμπιακός: Ζητάει ενεργοποίηση του Υπουργείου Οικονομικών και ΑΑΔΕ για την πάταξη της φοροδιαφυγής

    Βοιωτία: Τα τελευταία δευτερόλεπτα της καταδίωξης του 17χρονου Ρομά και ο πυροβολισμός

    Μπογδάνος για Κασσελάκη: Η ΝΔ δεν ζήτησε την έδρα μου μετά τη διαγραφή μου



    ΣΧΟΛΙΑ