• Πολιτική

    Ποια είναι η 22χρονη εντυπωσιακή ηθοποιός που επέλεξε ο Τραμπ για το γραφείο Τύπου

    καρολαιν-σανσαιν-τραμπ

    Κάρολαϊν Σάνσαϊν


    Μία πρώην ηθοποιός του Disney Channel ηλικίας μόλις 22 ετών αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην αμερικανική κυβέρνηση. Ο λόγος για την Κάρολαϊν Σάνσαϊν, που αναλαμβάνει καθήκοντα στο γραφείο Τύπου του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

    Η 22χρονη Κάρολαϊν είναι απόφοιτη του College Claremont McKenna στη Νότια Καλιφόρνια και διαθέτει γνώσεις στα οικονομικά και τις διεθνείς σχέσεις. Μάλιστα, ήταν και μαθητευόμενη στο Λευκό Οίκο.

    Η καλλονή ξανθιά είναι γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Shake it Up, για εφήβους χορευτές που προβαλλόταν στην αμερικανική τηλεόραση από το 2010 έως το 2013, ενώ έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες.

    καρολαιν-σανσαιν-τραμπ
    Κάρολαϊν Σάνσαϊν

    «Η Κάρολαϊν Σάνσαϊν ήταν μαθητευόμενη στο Λευκό Οίκο. Παράλληλα υπήρξε μαθητευόμενη στο γραφείο του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ρεπουμπλικανών, Κέβιν ΜακΚάρθι», όπως δήλωσε η Γουόλτερς.

    Η Σάνσαϊν θα βρίσκεται στο πλευρό της Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, διευθύντριας του γραφείο Τύπου του Τραμπ, όπως αναφέρει η εφημερίδα Washington Post.

    Γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου του 1995 στην Ατλάντα. Αν και είναι χαμηλών τόνων, έχει περισσότερους από 500.000 ακόλουθους στο Twitter και 235.000 στο Instagram.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ψαλίδι» στις κινεζικές εξαγορές σε «ευαίσθητους κλάδους»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιο δημοφιλής από ποτέ ο Ντόναλντ Τραμπ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με νέες αποκαλύψεις απειλεί τον Τραμπ η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς



    ΣΧΟΛΙΑ