ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετ΄εμποδίων προχωρά η διαδικασία της αλλαγής του Συντάγματος στα Σκόπια, καθώς αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής της πΓΔΜ, σχετικά με τις συνταγματικές τροπολογίες και τον συνοδευτικό εφαρμοστικό Νόμο του Συντάγματος, στη βάση της συμφωνίας των Πρεσπών.
Αρχικά, η σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 13:00 τοπική ώρα (14: 00 ώρα Ελλάδας), όμως μετατέθηκε για τις 15:00 τοπική, χωρίς και πάλι να ξεκινήσει.
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η συνεδρίαση του Σώματος, η οποία ξεκίνησε χθες, θα συνεχιστεί αύριο, στις 12:00 τοπική ώρα.
Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ αποκάλυψε πως η πλειοψηφία των 80 βουλευτών δεν είναι ακόμα σίγουρη καθώς πλέον αντιδρούν στις αλλαγές οι αλβανόφωνοι βουλευτές της συγκυβέρνησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ στην ΠΓΔΜ: Δεν βρίσκει τους 80 ο Ζάεφ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Τέταρτη ημέρα πτώσης με το ενδιαφέρον στη Ρωσία – Κάτω από τα 68 δολάρια το Brent
- Απόστολος Λύτρας: Το σκάφος του προσάραξε σε ξέρα κοντά στη Σαντορίνη
- Υπ. Ναυτιλίας: Ο Πλοίαρχος του φέρι μποτ που προσάραξε δεν ενημέρωσε ως όφειλες τις Αρχές
- Γάζα: Η Πολιτική Προστασία κατηγορεί το Ισραήλ για τον θάνατο 68 ατόμων
