ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα περίεργο περιστατικό κλοπής στρατιωτικού τυφεκίου HK G3 από φυλάκιο στο Καστελόριζο απασχολεί το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Δράστης της κλοπής φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, να είναι ένας δόκιμος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Ο 22χρονος, που υπηρετεί στο Καστελόριζο, κατάφερε να φύγει από την μονάδα του αλλά και το νησί έχοντας προηγουμένως καταφέρει να κλέψει το τυφέκιο G3.
Ο 22χρονος χρησιμοποίησε ένα καπέλο (τύπου τζόκεϊ), προκειμένου να «τυφλώσει» μια από τις κάμερες ασφαλείας. Το «κρέμασε» πάνω στην κάμερα κι έλυσε σε κομμάτια το G3, το οποίο έβαλε μέσα στον σάκο του. Στη συνέχεια έφυγε με ολιγοήμερη άδεια και κατάφερε να μπει στο πλοίο της γραμμής και να φτάσει στον προορισμό του, χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Ωστόσο, μετά από έρευνα, άνδρες της Στρατονομίας τον συνέλαβαν στην Βέροια και ήδη τον έχουν μεταφέρει στο Καστελόριζο, όπου έχει μεταβεί και Εισαγγελέας.
Οι αρχές ερευνούν τους λόγους για τους οποίους έκλεψε το όπλο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του κτηνοτρόφου: Τι αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθώοι και οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη το 2011
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Αγόρασε 1.907.008 ίδιες μετοχές έναντι 6,55 εκ. ευρώ
- Δημοσκόπηση Interview: Σταθερό προβάδισμα ΝΔ με 34,4% – Άνοδος ΠΑΣΟΚ, υψηλή αβεβαιότητα στο εκλογικό σώμα
- Δημοσκόπηση GPO: Ενισχυμένη η ΝΔ στο 31,4%, από τον πόλεμο – Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, πτώση για Καρυστιανού
- Η Γαλανόλευκη στη θάλασσα του Πειραιά για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.