ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά μπροστά η ΝΔ με 23,8%, 10 μονάδες πίσω το ΠΑΣΟΚ – Εκτός βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ
Πέντε προτάσεις για σύσταση αντίστοιχων Εξεταστικών Επιτροπών, κατά τα άρθρα 68 παράγραφος 2 του Συντάγματος και 144 επί του Κανονισμού της Βουλής, κατάθεσε στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, η Ελληνική Λύση, «πιστή στις προεκλογικές δεσμεύσεις της», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της.
Οι 5 προτάσεις είναι οι ακόλουθες:
1. Τη διακρίβωση της ζημιάς που επέφερε στο ελληνικό Δημόσιο η διακυβέρνηση του πρώτου εξαμήνου του 2015 και την απόδοση ευθυνών στα μέλη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
2. Τη διερεύνηση των επιπλοκών, θανάτων και διαφόρων ασθενειών που προκάλεσε στις Ελληνίδες και τους Έλληνες το εμβόλιο mRNA και τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών στα μέλη της κυβέρνησης Ν.Δ.
3. Την διερεύνηση των ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων και μη για το μαζικό έγκλημα στο Μάτι.
4. Τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες υπεγράφη η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, και του καταλογισμού ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα, καθώς και την ανάδειξη των λόγων αυτοδίκαιης ακυρότητας της Συμφωνίας.
5. Τη διερεύνηση των συνθηκών του μαζικού εγκλήματος των Τεμπών και τον καταλογισμό τυχόν ποινικών ευθυνών σε μέλη της κυβέρνησης της ΝΔ».
Διαβάστε επίσης:
Χατζηδάκης: Αίτημα για ανάκληση της προσφυγής στο ΕΔΔΑ για την υπόθεση Γεωργίου
Μπάιντεν: Η βία με τη χρήση όπλων διαλύει τις κοινότητές μας
Μεντβέντεφ: 185.000 νέοι συμβασιούχοι στρατιώτες στις ένοπλες δυνάμεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εκλογές στην Ολλανδία (exit polls): Πρώτο το κεντρώο κόμμα D66 – Δεύτερος ο Βίλντερς
- eBay: Υποχώρηση 7% μετά την απογοητευτική πρόβλεψη κερδών για την εορταστική περίοδο
- Meta: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις με έσοδα 51,24 δισ. δολάρια στο τρίτο τρίμηνο – Στα 4,4 δισ. οι ζημιές της Reality Labs
- Alphabet: Ισχυρά αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο, στα 102,35 δισ. τα συνολικά έσοδα