• Πολιτική

    Πελώνη για Τσίπρα: Αδιανόητη η δήλωση για το AstraZeneca – Μετατρέπεται σε αρνητή

    • NewsRoom

    Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη (ΑΠΕ)


    Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή πρωινή δήλωσή του ότι η πλατφόρμα για τους νέους άνοιξε για να ξεστοκάρει το εμβόλιο της AstraZeneca, εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

    Στην συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο κ. Τσίπρας είπε: «Άνοιξε η πλατφόρμα για το Astrazeneca για να ξεστοκάρουμε. Δυστυχώς δημιουργήθηκε ένα κλίμα αρνητικό για το συγκεκριμένο εμβόλιο. Εδώ υπάρχουν και συγκρούσεις εταιρειών. Όλη η Βρετανία έχει εμβολιαστεί με Astrazeneca. Οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος τον κορονοϊό και να περάσει δύσκολα είναι περισσότερες από τον πάθει κάτι από το εμβόλιο».

    Η κ. Πελώνη χαρακτηρίζει την δήλωση Τσίπρα «αδιανόητη» και τον κατηγορεί ότι «ψαρεύει στα θολά νερά της καταστροφολογίας».

    «Είναι η πολλοστή φορά εν μέσω της πανδημίας που ο κ. Τσίπρας αντί να καλέσει σε τήρηση των μέτρων και να συστήσει στους πολίτες να εμβολιαστούν, ψαρεύει στα θολά νερά της καταστροφολογίας.

    Σήμερα, ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του, κάνοντας την αδιανόητη για πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωση ότι η κυβέρνηση άνοιξε την πλατφόρμα των εμβολιασμών για την ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο, για να ‘ξεστοκάρει’.

    Προσβάλλει τους νέους που ήδη εμβολιάζονται. Και μετατρέπει τον εαυτό του σε αρνητή του μεγαλύτερου διακυβεύματος της εποχής που είναι το χτίσιμο του τείχους ανοσίας.

    Ανεύθυνος και πλέον αυταπόδεικτα συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας, το μόνο που δεν είπε καθαρά ο κ. Τσίπρας, είναι να μην κάνει κανείς το εμβόλιο».

    Διαβάστε ακόμη:

    Τσίπρας: «Άνοιξε η πλατφόρμα για την AstraZeneca για να ξεστοκάρουμε»

    Κυπριακό: Συνεχίζονται και σήμερα οι επαφές στο πλαίσιο της Άτυπης Πενταμερούς



    ΣΧΟΛΙΑ