• Πολιτική

    Πατούλης: Η γέννηση του Θεανθρώπου να αποτελέσει την αχτίδα της ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον

    • NewsRoom


    Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας έστειλε με αφορμή την σημερινή μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων ο περιφεριάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

    «Η σημερινή εορτή των Χριστουγέννων αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για να σκεφτούμε όλοι μας ότι ο Θεός είναι μαζί μας και μας προστατεύει από τις δυνάμεις του μίσους και της αλλοτρίωσης» αναφέρει ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε μήνυμά του για τα Χριστούγεννα.

    «Οφείλουμε να εργαστούμε συγκροτημένα, με σχέδιο και σκληρή δουλειά προκειμένου να συμβάλλουμε, όλοι μαζί στην προσπάθεια για να πάει η χώρα μας μπροστά. Το οφείλουμε στη νέα γενιά» σημειώνει ο κ. Πατούλης.

    Αναφέρει πως από την πρώτη ημέρα που η νέα Διοίκηση ανέλαβε καθήκοντα εργάζεται «συστηματικά προκειμένου να κάνουμε πράξη το όραμα μας για μια Νέα Αρχή για την Αττική» … «ενωμένοι δίνουμε τη μάχη για να δημιουργήσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε».

    Και εύχεται «χρόνια πολλά σε όλους και η γέννηση του Θεανθρώπου να αποτελέσει την αχτίδα της ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον για όλη την ανθρωπότητα. Χρόνια Πολλά με Υγεία και Προκοπή».



    ΣΧΟΛΙΑ