ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το παρασκήνιο του υπουργικού, ο «κατάσκοπος» Αδωνις, η δήλωση της Δόμνας στο Room 301 και ένα τουρκικό drone σε ελληνικό νησί
«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη και ειλικρινά ανησυχούμε βαθύτατα για το βέρτιγκο της Νέας Δημοκρατίας διαβάζοντας την “τρικυμιώδη” ανακοίνωσή της», αναφέρει στην απάντησή του, το Γραφείο Τυπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ για τις δηλώσεις Ανδρουλάκη μετά τα νέα στοιχεία από τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας στην υπόθεση των Τεμπών.
Επίσης, το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «η κυβέρνηση, που λυσσαλέα προστάτευσε όλα τα πολιτικά της στελέχη από την έρευνα της Βουλής, σήμερα διατυμπανίζει “όλα στο φως” μπροστά στην κοινωνική κατακραυγή».
Στρέφοντας τα βέλη του στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον χαρακτηρίζει «πρωθυπουργό-πραγματογνώμονα», που, όπως σημειώνει, «έβγαζε πορίσματα, σήμερα δηλώνει τάχα παραπλανημένος και μοιράζει ευθύνες σε όλους πλην του εαυτού του».
«Αν ψάχνουν, λοιπόν, ποιος τα “μαζεύει”, ας κοιταχτούν στον καθρέφτη. Έχουν αντιληφθεί ότι η αξιοπιστία τους έχει καταρρεύσει και πλανώνται αν νομίζουν ότι με προσωπικές επιθέσεις, χυδαία προπαγάνδα και ψέματα κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, θα αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Είναι προφανές οτι γι’ αυτούς είναι ζήτημα επιβίωσης να καταστήσουν το έλλειμμα εμπιστοσύνης των πολιτών στην κυβέρνηση πρόβλημα του πολιτικού συστήματος πριμοδοτώντας τα άκρα», υπογραμμίζει στην ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και καταλήγει: «Βρίσκονται όμως σε δεινή θέση, γιατί πλεόν οι πολίτες έχουν σοβαρή εναλλακτική επιλογή».
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΝΔ για Ανδρουλάκη: Αυταπόδεικτη πλέον η εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών
Αρ. Παντελιάδης (METRO): Γιατί δεν φοβόμαστε ενδεχόμενο deal Μασούτη- Κρητικού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: «Πυρά» κατά της Ιαπωνίας για την επίσκεψη Πούτιν στις Κουρίλες – «Αβάσιμες» οι επικρίσεις του Τόκιο
- Βόμβα Eisman για την AI: «Αν καταρρεύσουν OpenAI και Anthropic, έχουμε πρόβλημα» – Έρχεται πόλεμος τιμών από την Κίνα
- Wall Street: Νέο ρεκόρ για τον S&P 500 έφεραν τα αδύναμα στοιχεία για τον πληθωρισμό χονδρικής
- Καναδάς: Πάνω από 100.000 υπογραφές για την αποπομπή του Αμερικανού πρέσβη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.