Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για Novartis: Αποδείχθηκε περίτρανα το φιάσκο της fake προανακριτικής επιτροπής


«Το φιάσκο της fake προανακριτικής επιτροπής που συστάθηκε ως εργαλείο πολιτικής εξόντωσης των αντιπάλων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδείχθηκε περίτρανα, με την απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας ότι η προανακριτική είναι αναρμόδια να εξετάσει μάρτυρες, να διερευνήσει την αλήθεια» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις εισηγήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι η Βουλή είναι αναρμόδια να προχωρήσει σε περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης NOVARTIS.

«Είχαμε διαγνώσει έγκαιρα το που το πηγαίνουν. Καταγγείλαμε τέτοιου είδους πολιτικές μεθοδεύσεις, γι αυτό και αποχωρήσαμε από την Επιτροπή. Η απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας ευτελίζει τη λειτουργία του Κοινοβουλίου, αποτελεί χλεύη απέναντι στην οφειλόμενη αναζήτηση της αλήθειας και εμπαιγμό απέναντι στον θεσμό της Δικαιοσύνης» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ και υπογραμμίζει: «Αυτή η εξέλιξη όμως δεν μπορεί να κρύψει τη σκευωρία που στήθηκε για τη σπίλωση των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης. Αυτήν θα συνεχίσουμε να την καταγγέλλουμε στην Βουλή, όπως και στην κοινωνία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ολοκληρώθηκε το φιάσκο της προανακριτικής για τη Novartis: Στη Δικαιοσύνη στέλνει ξανά τον φάκελο η Κυβέρνηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προανακριτική Novartis: «Τίτλους τέλους» έως τις 20 Απριλίου προανήγγειλε ο Σπ. Λάππας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλα στραβά για τον Αλέξη Τσίπρα. Από γκάφα σε γκάφα


ΣΧΟΛΙΑ