ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παραίτησή του από την βουλευτική έδρα του Βαγγέλη Μειμαράκη -την οποία καταλαμβάνει ως πρώτος επιλαχών- υπέβαλε σήμερα ο Αργύρης Ντινόπουλος με επιστολή την οποία παρέδωσε στον πρόεδρο της Βουλής.
Όπως σημειώνει στην επιστολή του ο Αργύρης Ντινόπουλος «παρά το γεγονός ότι δεν υφίσταται ασυμβίβαστο μεταξύ του βουλευτικού αξιώματος και της ιδιότητος του υποψηφίου δημάρχου, λόγοι πολιτικής δεοντολογίας δεν του επιτρέπουν να καταλάβει την βουλευτική έδρα».
Για την απόφασή του αυτή ο Αργύρης Ντινόπουλος είχε ενημερώσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 22/3/2019 εξηγώντας του ότι δεν καταλαμβάνει την βουλευτική έδρα λόγω του ότι είναι υποψήφιος δήμαρχος στα Βριλήσσια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παραιτείται η Έλενα Κουντουρά από υπουργός Τουρισμού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση Μητσοτάκη-Ντινόπουλου – Δεν θα πάρει τη θέση του Μεϊμαράκη στη Βουλή
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημοσκόπηση: Νικητής με μεγάλη διαφορά ο Κώστας Μπακογιάννης για τον Δήμο Αθηναίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Ανταλλαγή σφοδρών επιθέσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν – Νέα χτυπήματα στο Κουβέιτ, στο «έλεος» των drones το Ορμούζ
- Φωτιά στο Μπάντμιντον: Περιορίστηκε στο κτίριο η πυρκαγιά – Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις στο σημείο
- ΥΠΕΘΟ: Πολυσέλιδο πόρισμα – σοκ για την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας για αγορές iPhone, PlayStation και… ροζ κανίς – Πάνω από €107.000 σε προσωπικό λογαριασμό πρώην Προέδρου
- H αιχμηρή ανάρτηση Γιαννακόπουλου στον Φουρνιέ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.