ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρέμβαση εισαγγελέα για την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη ζητά μέσω Twitter ο Πάνος Καμμένος, βλέποντας πίσω από την κίνηση αυτή απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος με βάση όσα έχει καταγγείλει πριν από λίγες ημέρες για απόπειρα χρηματισμού και απειλές σε βάρος βουλευτών του κόμματός του.
«Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1, κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. Όλα έχουν ένα όριο» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Twitter, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) June 27, 2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καμμένος: Θέλει έγκριση της συμφωνίας με αυξημένη πλειοψηφία, καταγγέλλει σχέδιο εξαγοράς βουλευτών του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόπειρα εισβολής κουκουλοφόρων στο γραφείο του Κώστα Κατσίκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΕΝΕΝ: «Νεκρώνει» το λιμάνι της Ραφήνας στις 3 Ιουλίου λόγω 24ωρης απεργίας
- IMO: Υπάρχουν 80 νάρκες που απειλούν την ασφαλή ναυσιπλοΐα στο Στενό του Ορμούζ
- Βενεζουέλα: Πλησιάζουν τους 1.000 οι νεκροί από τους φονικούς σεισμούς – Εικόνες χάους στη χώρα
- Κατέρρευσε τοίχος στο Παγκράτι – Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Εργοτίμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.