Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης ζητάει μετεκλογική συνεργασία του κόμματος «με τους πάντες ακόμα και με δικτατορικά καθεστώτα», προκειμένου να μην μείνει ακυβέρνητη η χώρα, προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στην ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη.

Λίγες ώρες μετά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) του ΠΑΣΟΚ όπου ο Νίκος Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι ο κύριος πολιτικός αντίπαλος του κόμματος στις εκλογές είναι η ΝΔ αποκλείοντας με τον τρόπο αυτό κάθε μετεκλογική συνεργασία, ο κ. Παρασκευαΐδης εμφανίστηκε με διαφορετική «γραμμή».

1

 

Μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής και την εκπομπή Πρωινή Επισκόπηση ανέφερε αρχικά πως «έχω πει ότι αν κινδυνεύει η Ελλάδα να συνεργαστούμε ακόμα και με το διάβολο. Δεν θα ρίξουμε το σκάφος στα βράχια. Δεν θα αποκλείσουμε κανένα. Χρειάζεται να παρθούν αποφάσεις να εξαντλήσουμε κάθε τι στον κεντροαριστερό χώρο».

Στην συνέχεια και στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν πρέπει το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί με την ΝΔ προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή ακυβερνησία είπε: «Αν είναι να μείνει ακυβέρνητη η Ελλάδα πρέπει να συνεργαστούμε με όλους. Με τους πάντες. Ακόμα και με δικτατορικά καθεστώτα».

Διαβάστε επίσης:

Κυβερνητικές πηγές: Καμία μυστική συνάντηση με απεσταλμένους του Τραμπ στην Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: Άνοιξε η πλατφόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψηφιότητας για τα ψηφοδέλτια

Βρετανία: Εγκαταλείπει το σχέδιο αναβολής των τοπικών εκλογών λόγω έντονων αντιδράσεων της αντιπολίτευσης