• Πολιτική

    Παππάς απτόητος για τηλεοπτικές άδειες: Κόβουμε τον ομφάλιο λώρο καναλιών – τραπεζών – πολιτικών

    • NewsRoom
    Νίκος Παππάς

    Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς


    Mε μία σειρά από tweets o υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ξεκαθάρισε ότι οι διαδικασίες του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες θα προχωρήσουν τάχιστα, εντός χρονοδιαγράμματος, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως η Επιτροπή Ενστάσεων θα αποφανθεί σχετικά πριν τον 15αύγουστο.

    Σύμφωνα με τον κ. Παππά, αυτό που προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση, είναι «να κόψει τον ομφάλιο λώρο των εξαρτήσεων καναλιών, τραπεζών, πολιτικού συστήματος» – δήλωση βεβαίως που δεν μπόρεσε να αποφύγει τα αιχμηρά σχόλια από άλλους χρήστες του twitter:

    ήρεμα ειναι Αυγούστος

    Το καταφέρατε. Τα διαλύσατε όλα. Σώστε την γάτα Ιμαλαΐων.

    Λουρι θα κοψετε…..

    Όσον αφορά sτα περί 5ης άδειας, ο υπουργός αρκέστηκε να πει πως η όλη κουβέντα γίνεται για να θολώσουν τα νερά, ενώ δεν παρέλειψε να στρέψει τα πυρά του κατά του Αδωνι Γεωργιάδη:

    «Το φάσμα των τηλεοπτικών συχνοτήτων δεν είναι το ίδιο με το να ανοίγεις κομμωτήριο όπως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 16 νόμοι έχουν ψηφιστεί για τα κανάλια. 4 από αυτούς προέβλεπαν δημοπρασία η οποία δεν έγινε ποτέ. Αυτή την φορά θα γίνει», ξεκαθάρισε ο κ. Παππάς.

    Τέλος ο υπουργός Επικρατείας δεν άφησε ασχολίαστη και την παρέμβαση του Κεντρικού Τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος άσκησε κριτική για τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, λέγοντας ότι σύντομα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος θα λάβει την απάντησή του:

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/prem-watsa-ke-nikos-karamouzis-ti-krivi-kravgi/65147



    ΣΧΟΛΙΑ