• Πολιτική

    Παναγούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μισθώνει πούλμαν από Αθήνα για την ομιλία του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

    • NewsRoom

    Στάθης Παναγούλης


    Στελέχη και φίλους του κόμματος από την Αθήνα ετοιμάζεται να μεταφέρει στην Θεσσαλονίκη ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να παραστούν στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή, ώστε να φανεί ότι μπορεί να μαζέψει κόσμο και στην Μακεδονία. Τα παρανω αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης, λέγοντας πως όποιος το επιθυμεί μπορεί να πάρει το πούλμαν του ΣΥΡΙΖΑ στις 7 το πρωί και μάλιστα δωρεάν.

    «Πού φτάσατε σήμερα, κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ; Φτάσατε στο εξής: Στέλνετε μηνύματα. Και ακούστε το, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Φεύγει πούλμαν για Θεσσαλονίκη την Παρασκευή στις 7 προ μεσημβρίας και επιστρέφει μετά την ομιλία του κυρίου Πρωθυπουργού ή την επομένη το πρωί. Όσες και όσοι επιθυμείτε, δηλώστε το. Είναι δωρεάν η μετακίνηση. Και διάφορα άλλα», αποκάλυψε ο κ. Παναγούλης.

    Την ίδια πρακτική πάντως λέγεται πως ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ και για την ομιλία του πρωθυπουργό κατά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.’

    Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τις αντισυγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης 

    Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ πως ενισχύει με την στάση τις τις αντισυγκεντρώσεις που ετοιμάζουν πολίτες κατά της παρουσίας του πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη.

    Την ίδια ώρα η ΝΔ απαντά πως δεν έχει καμία σχέση με τις αντισυγκεντρώσεις, ενώ με αρκετή δόση ειρωνείας εύχεται ο Αλέξης Τσίπρας να έχει γύρω του περισσότερους ακροατές παρά αστυνομικούς.

    «Το κόμμα που ανέβηκε στην εξουσία με ύβρεις, συκοφαντίες, αντισυγκεντρώσεις και υποθάλποντας τη βία κατά των πολιτικών του αντιπάλων, έχει το θράσος να διαμαρτύρεται. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τις αντισυγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης. Η Νέα Δημοκρατία από αύριο θα βρίσκεται στο Συνέδριό της στην Αθήνα και μαζί της θα είναι και το Ε.Λ.Κ.

    Ο κ. Τσίπρας ας κάνει ό,τι θέλει, όπου θέλει. Του ευχόμαστε αυτή τη φορά να έχει γύρω του περισσότερους ακροατές παρά αστυνομικούς», αναφέρει η ΝΔ.

    “Σιγά μην έπαιρνε αποστάσεις η ΝΔ από τις αντισυγκεντρώσεις των ακραίων εθνικιστικών κύκλων. Θα ήταν σαν να ζητούσαμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει όλη τη 2χρονη ιστορία του ως αρχηγός της ΝΔ, όπου αδιαλείπτως, και με κάθε ευκαιρία, υποθάλπει την ακροδεξιά και επενδύει πολιτικά στο διχασμό. Και μετά ποιος τον ακούει τον αντιπρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη!”, αναφέρει στην απάντησή του προς τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ.



    ΣΧΟΛΙΑ