ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Rolex των πολιτικών, τι έγινε στην κηδεία Μολυβιάτη, η αγκαλιά του Αδωνι, τι θα κάνει τελικά η Κίμπερλι και κάτι τρέχει με τους πυραύλους Patriot και S-300
«Η καταβολή αποζημίωσης για εκτέλεση υπηρεσιών ή για εκτέλεση αργιών ή και για συμμετοχή σε ασκήσεις συναρτάται από την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού κάθε Κλάδου και συναφώς τους σχετικούς περιορισμούς που τους διέπουν (ανάληψη υποχρεώσεων εντός ύψους διατιθέμενων πιστώσεων), σύμφωνα με τις ισχύουσες δημοσιολογιστικές διατάξεις και τους στόχους του εφαρμοζόμενου μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής».
Αυτό επανέλαβε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνιος Μυλωνάκης με θέμα «Άνιση μεταχείριση στις οικονομικές αποζημιώσεις των στελεχών του Στρατού Ξηράς».
«Πέραν των ανωτέρω, όμως, το ΥΕΘΑ, στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας για το προσωπικό και λαμβάνοντας υπόψη τις υπηρεσιακές-επιχειρησιακές του ανάγκες, τον σημαντικό αριθμό του δικαιούχου προσωπικού του Στρατού Ξηράς, καθώς και τις υφιστάμενες δυνατότητες του Π/Υ του ΓΕΣ, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια εξεύρεσης πόρων, προκειμένου να καταστεί εφικτή η καταβολή της υπόψη αποζημίωσης», κατέληξε ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Διαβάστε επίσης:
Παναγιωτόπουλος: Τα ονόματα των ηρώων των Ιμίων λαμβάνουν 3 πυραυλάκατοι του Πολεμικού Ναυτικού
Παναγιωτόπουλος: Στρατιωτική θητεία 12 μηνών για όλους – Ποιοι εξαιρούνται
EMA: Επιταχύνεται η διαδικασία έγκρισης τροποιημένων εμβολίων για τις μεταλλάξεις
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κύπρος: Σύλληψη υπόπτου για «κατασκοπεία» και «τρομοκρατική δράση»
- Γάζα: 17 νεκροί από ισραηλινές επιθέσεις – Oι 8 στην ουρά της διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας
- 16 γυναίκες της ναυτιλίας διαχειρίζονται πάνω από 700 πλοία και διαμορφώνουν νέες συνθήκες στο shipping
- Μασούντ Πεζεσκιάν: Θα δώσουμε ακόμη καταστροφικότερη απάντηση αν συνεχιστεί η ισραηλινή εισβολή
