• Πολιτική

    Παναγιωτόπουλος: Ήταν σαφές αυτό που είπα, δεν μου αρέσει η Συμφωνία των Πρεσπών

    Παναγιωτόπουλος

    Ν. Παναγιωτόπουλος, υπ. Εθνικής Άμυνας


    Απάντηση στα όσα ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν δικαίωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τις δηλώσεις του νέου υπουργού Εθνικής Άμυνας στο συνέδριο του  Economist, έδωσε ο ίδιος ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

    Ο υπουργός Άμυνας, εξερχόμενος από τη Βουλή, χαρακτήρισε «υλικό προς στρέβλωση» όσα ακούστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.  Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε τα εξής:

    «Εξηγούμαι λοιπόν για να μην παρεξηγούμαι.Χθες στο συνέδριο του Economist, μπροστά σε διεθνές ακροατήριο, είπα ότι για να σταθεί η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να μην παραβιάζονται ουσιώδεις όροι της από κάποιο μέρος.Ήταν σαφές ο αποδέκτης… ήταν σαφές για ποιον ήταν. Απλά αυτό έγινε ανεπαισθήτως στη διπλωματική γλώσσα που άρμοζε στην συγκεκριμένη περίσταση.Είναι μια νομική θεώρηση, δεν έχει καμία σχέση με το αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει.Η συμφωνία προφανώς δεν μου αρέσει.Προφανώς δεν αρέσει στην Νέα Δημοκρατία. Προφανώς δεν αρέσει στην κυβέρνηση… Όλα τα άλλα που ακούγονται είναι υλικό προς στρέβλωση» κατέληξε.



    ΣΧΟΛΙΑ